Tee se itse IDEA 2011 -kilpailu
- toukokuun jatkoon päässeet

Keväällä käynnistyneeseen Tee se itse IDEA 2011 -kilpailuun on saapunut runsaasti toinen toistaan upeampia esittelyjä lukijoiden ideoista heidän itsensä toteuttamina. Kilpailuideoiden kesken on käynnissä kuukausittainen äänestys, josta kaksi eniten ääniä saanutta ideaa pääsee jatkoon ja syyskuussa järjestettävään loppuäänestykseen tavoittelemaan pääpalkintoa.

Toukokuun äänestys on nyt ratkennut. Eniten ääniä toukokuussa keräsivät ideat uima-allas autonrenkaista ja TaimiMo lautasantennin alle. Nämä ideat pääsevät mukaan syyskuussa järjestettävään loppuäänestykseen tavoittelemaan 2500 €:n arvoista matkalahjakorttia.
Äänestystulokset on nyt nollattu ja kesäkuun äänestys käynnistynyt. Kaikki saapuneet ideat ovat taas mukana äänestyksessä, lukuunottamatta jatkoon päässeitä.

Uima-allas autonrenkaista

Idea: Pihaan haluttiin uima-allas, joka kestää routimista ja ei ole kustannuksiltaan kallis. Idea lähti autonrenkaista, joita löytyi omasta takaakin, mutta läheinen rengasliike antoi ilomielin käytöstä poistettuja renkaita.

Tutustu ideaan tarkemmin...

TaimiMo lautasantennin alle

Idea: Mitä tehdä isolla, käytöstä poistetulla lautasantennilla? -No, emäntä on taimikasvatuspaikkaa vailla ja ikkunoitakin löytyy, niin tehdäänpä siitä katto TaimiMoon eli pyöreään kasvihuoneeseen.

Tutustu ideaan tarkemmin...

Osallistu kilpailuun

Tee se itse IDEA 2011 -kilpailu etsii uusia nikkarointi-ideoita. Kilpailuun voi osallistua 5.4.-30.8.2011 välisenä aikana. Kilpailun voittaja ratkeaa syyskuussa järjestettävässä loppuäänestyksessä. Pääpalkintona on 2500 € arvoinen matkalahjakortti!

Tutustu kilpailuideoihin ja osallistu...
 
Päivitetty
7.6.2011