• Etusivu
  • Rakentaminen

Kastelli LUONTO 55 pohjapiirustus

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kastelli-Talot Oy
Päivitetty 16.03.2012
20115_26326.jpg

Huvilan tilaluettelo

Huoneistoala: 55 m2

Tilaluettelo: 2 h + k + s + saunatupa

Muut rakennukset: erillissauna (terassi, pukuhuone ja sauna) sekä aitta

Muuta: Irtaimisto ei kuulu kauppaan

Pihasauna

20116_26465.jpg
Kastelli-Talot Oy
Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20071_3134.jpg
Suositut Kastelli-talot
Suomen ostetuimman talomerkin Kastellin suosio perustuu vahvasti sen järkevään rakentamistapaan. Paikallarakentamiseen perustuva Kastelli-järjestelmä varmistaa parhaiten turvalliset ja oikeaoppiset rakenteet ja se on joustava yksilöllisille muutoksille. Kastelli-rakentaja voi myös joustavasti hyödyntää omaa työpanostaaan haluamassaan laajuudessa.
20072_3675.jpg
Markkinajohtaja Kastellilta muuttovalmiit kodit
Suomen ostetuin talomerkki Kastelli on julkistanut oman valmiskotimallistonsa. Rakentajien toivomuksesta syntyneeseen ValmisKastelli-mallistoon on valittu kymmenen erikokoista ja erityylistä valmiskotia. Arkkitehtien suunnittelemat talot ovat 1- ja 2-kerroksisia malleja, joiden suunnittelussa suomalaisten perheiden toiveet ovat olleet etusijalla. Taitavalla arkkitehtisuunnittelulla neliöt on hyödynnetty tehokkaasti, jolloin myös rakentamiskustannuksia on voitu alentaa. ValmisKastelli-talojen tyyli vaihtelee perinteisestä moderniin.
20073_4031.jpg
Vk 6-10 Tapetointiongelmia
Helmikuu on todella lyhyt kuukausi. Tuntuu, että se tuli ja meni saman tien. Kaikkien mahdollisten epidemioiden jälkeen saimme vihdoin aikaa tapetointiin. Jossain aivolohkon takanurkassa oli matkan varrella syntynyt pakkomielle, jonka mukaan makuuhuoneen päätyseinään oli saatava yksivärinen, eläväpintainen tummansininen tapetti. Oli muuten tosi epätoivoinen idea. Kukaan muu ei ilmeisesti ole saanut vastaavaa kuningasajatusta tai ainakaan tämä suuri trendi ei ollut ehtinyt valmistajien tietoon. Ei ollut helppo nakki etsiä sopivaa versiota, mutta tunnetusti härkäpäisinä emme voineet antaa periksikään. Ja lopussa kiitos seisoi, kuten sananlasku lupaa. Sandudd Oy:n maahantuoma Livingwalls –tapetti pelasti meidät julmetulta bensalaskulta ja menetetyiltä hermoilta.
20226_78870.jpg
Poraus- ja piikkaustyöt hoituvat kätevästi uudella akkuporavasaralla
Kovien materiaalien työstäminen vaatii porakoneelta tehokasta iskutoimintoa. Monipuolinen akkuporavasara on erinomainen työkalu, jolla hoituvat niin poraukset, piikaukset kuin ruuvaamiset missä tahansa ilman verkkovirtaan liittämistä.
201510_44488.jpg
Katto kannattaa tarkastaa ennen talven tuloa
Katon moitteettoman toiminnan varmistamiseksi katto, läpiviennit ja varusteet on syytä tarkistaa vuosittain kahdesti: keväällä, jolloin talven aikana mahdollisesti syntyneet vauriot havaitaan välittömästi, sekä syksyllä juuri ennen lumen tuloa. Katon huolellinen hoito varmistaa katon asianmukaisen toimivuuden sekä pidentää katteen ja rakenteiden kestoikää.
20177_49800.jpg
Työtehoseura arvioi asuntomessukohteet
Työtehoseura on valinnut kolme asumismukavuudeltaan ja ekotoimivuudeltaan parasta messukohdetta. Arviointityökaluna käytettiin TTS:n kehittämää, asuttavuutta mittaavaa kriteeristöä, jonka avulla tarkasteltiin eri tilojen toimivuutta, ergonomiaa, energiataloudellisuutta, kestävän kehityksen mukaisia materiaalivalintoja sekä helppohoitoisuutta. Arviointitulosten toivotaan auttavan messukävijöitä tarkastelemaan kohteita myös arjen toimivuuden ja ekotehokkuuden näkökulmasta.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton