• Etusivu
  • Rakentaminen

Avara ja valoisa Kastelli LUONTO -huvila

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kastelli-Talot Oy
Päivitetty 16.03.2012
20115_26324.jpg

Luonto 55 -huvila sijaitsee Pyhäveden rannalla.

Nyt sinulla on mahdollisuus nauttia täysin valmiiksi rakennetusta huvilasta vielä tänä kesänä. Laadukkaaseen, helppoon ja kodikkaaseen vapaa-ajan asumiseen suunniteltu Kastelli-huvila sijaitsee kauniilla Mäntyharjun loma-asuntomessualueella. Oma tontti kirkasvetisen Pyhäveden rannalla tarjoaa erinomaiset puitteet uimiseen ja veneilyyn.

Huutokauppa on päättynyt.

Tutustu pohjapiirustuksiin ja tilaluetteloon

Tyylikäs ja moni-ilmeinen LUONTO 55 -huvila

Kastellin messukohde on arkkitehti Erkki Eskelisen suunnittelema moni-ilmeinen LUONTO 55 -huvila. Mallisto onkin saanut ihastuneen vastaanoton huvilarakentajien keskuudessa.

– Tiivistin asumistilat tehokkaisiin neliöihin, jolloin lämmitettävää alaa jäisi mahdollisimman vähän ja energiaa säästyy, kertoo huvilamalliston suunnittelija, arkkitehti Erkki Eskelinen.

Avara ja valoisa

Luonto 55 -huvilan oleskelutilat laajenevat pariovien välityksellä katetulle terassille, josta on yhteys saunaosastoon. Lasitettuna terassista tulee viihtyisää lisätilaa lähes ympärivuotiseen käyttöön. Suuret ikkunat ja vino sisäkatto luovat avaruutta ja valoisuutta modernin huvilan oleskelutiloihin. Makuuhuoneen yhteydessä on tilava vaatehuone.

Suuret ikkunat ja vino sisäkatto luovat avaruutta ja valoisuutta modernin huvilan oleskelutiloihin.
http://www.rakentaja.fi/otsikkosivut/TM_1401_kastelliluontohuvila.htm
Suuret ikkunat ja vino sisäkatto luovat avaruutta ja valoisuutta modernin huvilan oleskelutiloihin.

Saumattomat ja energiatiiviit rakenteet

Laadustaan ja lämpimyydestään kiitetty Kastelli-talo tehdään paikalla rakentaen, teollisesti esivalmistetuista ja määrämittaisista materiaaleista (PRE-CUT-menetelmä). Näin syntyy yhtenäinen ja saumaton seinärakenne, joka on energiatehokkaan huvilan keskeisin ominaisuus. Kastelli-seinän ristiinvilloitus yhdessä saumattoman ja aina ehyenä säilyvän ilmansulun kanssa takaa ainutlaatuisen lämpimyyden. Kallista energiaa ei karkaa rakenteiden läpi ja lämmityskuluissa syntyy selvää säästöä.

Ekologinen lämmitysmuoto

Huvilassa on ekologinen lämmitysmuoto, jolloin hyödynnetään ulkopuolisia energialähteitä. Aurinkoenergia ja (vesitakka ja aurinkokerääjät) vesikiertoisessa lämmitysjärjestelmässä ja käyttöveden lämmityksessä.

Huutokauppa avoinna 9.6.-11.7.2011 klo 12 asti

Tutustu kohteeseen myös paikan päällä! Kohde sijaitsee kauniilla loma-asuntomesualueella Mäntyharjulla. Loma-asuntomessut ovat avoinna 27.6.-10.7.

Huutokauppa toimii Huuto.net-palvelussa. Lähtöhinta 0 € ja minimikorotus on 1000 €. Huutokauppa on avoinna 9.6.-11.7.2011 klo 12 asti.

Lue lisää kohteesta ja tutustu pohjapiirustuksiin.

Kastelli-Talot Oy
Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20071_3134.jpg
Suositut Kastelli-talot
Suomen ostetuimman talomerkin Kastellin suosio perustuu vahvasti sen järkevään rakentamistapaan. Paikallarakentamiseen perustuva Kastelli-järjestelmä varmistaa parhaiten turvalliset ja oikeaoppiset rakenteet ja se on joustava yksilöllisille muutoksille. Kastelli-rakentaja voi myös joustavasti hyödyntää omaa työpanostaaan haluamassaan laajuudessa.
20072_3675.jpg
Markkinajohtaja Kastellilta muuttovalmiit kodit
Suomen ostetuin talomerkki Kastelli on julkistanut oman valmiskotimallistonsa. Rakentajien toivomuksesta syntyneeseen ValmisKastelli-mallistoon on valittu kymmenen erikokoista ja erityylistä valmiskotia. Arkkitehtien suunnittelemat talot ovat 1- ja 2-kerroksisia malleja, joiden suunnittelussa suomalaisten perheiden toiveet ovat olleet etusijalla. Taitavalla arkkitehtisuunnittelulla neliöt on hyödynnetty tehokkaasti, jolloin myös rakentamiskustannuksia on voitu alentaa. ValmisKastelli-talojen tyyli vaihtelee perinteisestä moderniin.
20073_4031.jpg
Vk 6-10 Tapetointiongelmia
Helmikuu on todella lyhyt kuukausi. Tuntuu, että se tuli ja meni saman tien. Kaikkien mahdollisten epidemioiden jälkeen saimme vihdoin aikaa tapetointiin. Jossain aivolohkon takanurkassa oli matkan varrella syntynyt pakkomielle, jonka mukaan makuuhuoneen päätyseinään oli saatava yksivärinen, eläväpintainen tummansininen tapetti. Oli muuten tosi epätoivoinen idea. Kukaan muu ei ilmeisesti ole saanut vastaavaa kuningasajatusta tai ainakaan tämä suuri trendi ei ollut ehtinyt valmistajien tietoon. Ei ollut helppo nakki etsiä sopivaa versiota, mutta tunnetusti härkäpäisinä emme voineet antaa periksikään. Ja lopussa kiitos seisoi, kuten sananlasku lupaa. Sandudd Oy:n maahantuoma Livingwalls –tapetti pelasti meidät julmetulta bensalaskulta ja menetetyiltä hermoilta.
20199_59975.jpg
Autotalleihin erinomaisesti soveltuva eriste
Miltä kuulostaisi autotalleihin sekä -halleihin suunniteltu eriste, joka on varustettu hyvällä lämmöneristyskyvyllä ja joka toimii myös tehokkaana äänenvaimentajana? Palamattomasta materiaalista valmistettu, epäorgaaninen eriste ei lisää tilan palokuormaa eikä osallistu paloon esimerkiksi autopalon sattuessa.
20097_17680.jpg
Asuntomessut avautuivat yleisölle
Tänään perjantaina 10.7.2009 avautuneet valtakunnalliset asuntomessut tarjoavat malliesimerkkejä energiatehokkaasta sekä eri asumistarpeisiin soveltuvasta pientaloasumisesta. Asuntomessualueeseen ennakkoon tutustunut asiantuntijaraati kiitteli aluetta ja messutaloja ihmisläheisyydestä, monipuolisuudesta sekä rakentamisen hyvästä laadusta.
201410_41369.jpg
Keittiön valinta ja asennus
Seurantakohteessa seurataan vanhan hirsirunkoisen omakotitalon remontoimista pariskunnan ja heidän lapsensa kodiksi. Kertojana toimii perheen äiti. Talon remontoinnissa on tarkoitus käyttää mahdollisimman paljon ajalle tyypillisiä materiaaleja sekä värejä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton