Mäntyharjun loma-asuntomessualue

Loma-asuntomessualue sijaitsee Mäntyharjun kunnan Pyhäkosken alueella, kirkasvetisen Pyhäveden rannalla. 29 hehtaarin kokoiselle messualueelle on kaavoitettu yhteensä 25 loma-asuntotonttia, joista 13 on omarantaisia ja 12 kuivanmaantontteja. Jokaiselta loma-asuntotontilta on kuitenkin näkymä Pyhävedelle. Alueelle on kaavoitettu myös viisi omakotitalotonttia.

Loma-asuntomessuilla on esillä 22 kohdetta ja 11 saunaa. Kohteista 21 on loma-asuntoja ja yksi omakotitalo.

Messualueen viihtyisyyttä ja luonnonläheisyyttä on lisätty rakentamalla sen keskelle yhteisranta ja useita puistoalueita.

Loma-asuntomessut Mäntyharjussa 27.6.-10.7.2011

Kirkasvetinen Pyhävesi soveltuu erinomaisesti uimiseen ja veneilyyn.Kirkasvetinen Pyhävesi soveltuu erinomaisesti uimiseen ja veneilyyn.

Helppoa lomailua

Mäntyharjun loma-asuntomessualue on esimerkki nykyajan helposta ja mukavasta loma-asumisesta, joka joustaa asukkaidensa elämäntilanteen mukaan. Pähkinälehto on sijainniltaan erinomainen: matkaa Viitostieltä on vain kaksi kilometriä, kuntakeskuksesta 10 kilometriä. Lähin kaupunkin on Mikkeli n. 45 kilometrin päässä, Helsingin ydinkeskustaan puolestaan on matkaa 180 kilometriä.

Lomailua helpottaa myös se, että messualueella on asennettu kunnallistekniikka ja esimerkiksi nopeaa nettiyhteyttä vaativien etätöiden tekeminen onnistuu alueella olevan kuitukaapelin avulla. Alue on asemakaava-aluetta, joten kunta huolehtii teidän kunnossapidosta ympärivuotsesti.

Moninaiset vapaa-ajan viettomahdollisuudet

Pyhäkosken alue tarjoaa erityisesti luonnossa liikkuville erinomaisia vapaa-ajan viettomahdollisuuksia. Messualueen lähistöllä on muun muassa opastettuja ulkoilu- ja pyöräilyreittejä, talvisin hiihtolatuja, laavu ja koskikalastukseen sopiva koski. Kuntakeskuksesta löytyvät kaikki tarvittavat palvelut arkeen ja vapaa-aikaan: muun muassa monipuoliset kauppapalvelut, nykyaikainen 3D-elokuvateatteri sekä Taidekeskus Salmela näyttelyineen.

Mäntyharjun Loma-asuntomessut järjestetään 27.6.-10.7.2011. Messut ovat avoinna päivittäin kello 10-18.

Messualue ilmasta kuvattuna. Messuilla on esillä 22 kohdetta ja 11 saunaa.Messualue ilmasta kuvattuna. Messuilla on esillä 22 kohdetta ja 11 saunaa.
 
Päivitetty
3.6.2011