Rakentaja.fi Kumppanuus-golf 2011

Rakentaja.fi Kumppanuus-golf 2011 pelattiin Rönnäsin Old Coursella. Kenttä alkoi olla jo varsin hyvässä kesäterässä, joskin edellisviikonlopun Mid Tourin takia viritetty kenttä oli aika haasteellinen. Kilpailuun osallistui 67 pelaajaa ja lisäksi samaan aikaan 12 golfista kiinnostunutta oli Rönnäsin toimitusjohtajan Kari Mattilan ja toimistopäällikkö Christoffer Salomaan opissa harjoitusalueella ja omassa ”kisassaan” New Coursella.

Jyrki Pajuselle kiertopalkinto

Pääkilpailun voitti Kiillon Jyrki Pajunen tasan 36 pisteellä, joka tosin muuttui 39 pisteeksi, kun Kari Mattila päätti käyttää CSA-korjausta (Competition Stableford Adjustment) olosuhdetasoitukseen. Näin siis Jyrkille merkitään tasoitusta alentava tulos, mutta kenellekään muulle ei tuloksella ole vaikutusta eli sitä ei voi käyttää tasoituksen nostamiseen.

Parhaasta bruttotuloksesta (scratch) vastasi KP-Teknon Juhani Niemi, joka kiersi kentän tuloksella 83. Lähimmäs lippua -kilpailun voitti Uponorin Tord Holmlund, jonka avaus väylällä 12 jäi vain 1,22 m päähän reiästä. Pisimmän avauksen väylällä 2 löi Jyrki Pajunen, noin 238 m. Kolmas erikoiskilpailu oli väylällä 17, jossa pyrittiin avauksessa jättämään pallo mahdollisimman lähelle väylälle viritettyä keskiviivaa: Parasta tarkkuutta osoitti Asiakastiedon Harri Manninen. Kilpailun kaikki tulokset ovat ohessa.

Pistebogeyn tulokset
Scratchin tulokset
Pääkilpailun voitti Kiillon Jyrki Pajunen. Hän löi myös pisimmän avauksen väylällä 2.Pääkilpailun voitti Kiillon Jyrki Pajunen. Hän löi myös pisimmän avauksen väylällä 2.
Scratchin voitti KP-Teknon Juhani Niemi.Scratchin voitti KP-Teknon Juhani Niemi.
Lähimmäs lippua -kilpailun voitti Uponorin Tord Holmlund.Lähimmäs lippua -kilpailun voitti Uponorin Tord Holmlund.
Lähimmäksi keskiviivaa pääsi Asiakastiedon Harri Manninen.Lähimmäksi keskiviivaa pääsi Asiakastiedon Harri Manninen.

Ramin ”läksiäiset”

Kilpailuhan käytiin Rönnäsissä siksi, että se on Rami Holopaisen kotikenttä ja nämä olivat tavallaan hänen läksiäiskisansa. Ennen palkintojenjakoa Hannu Myöhänen muisteli reilun parinkymmenen vuoden aikaista ensitapaamista Makrotalon puitteissa, noin kymmenen vuoden yhteistyötä asuntomessututkimuksien puitteissa ja samoin hieman kymmenestä vuodesta vajaaksi jäävää ”taistelua” Suorakanavan menestystarinan rakentamisessa. Suorakanavan uusi vetäjä Lauri Kuosmanen evästi Ramia eläkkeelle kiittäen tämän panoksesta yrityksen hyväksi ja luovutti Kirsi Ruohosen kanssa hänelle Keskuskauppakamarin myöntämän kultaisen elämäntyömerkin suomalaista elinkeinoelämää palvelevasta työstä.

Suorakanavan Kirsi Ruohonen luovuttaa Rami Holopaiselle Keskuskauppakamarin myöntämän kultaisen elämäntyömerkin suomalaista elinkeinoelämään palvelevasta työstä.Suorakanavan Kirsi Ruohonen luovuttaa Rami Holopaiselle Keskuskauppakamarin myöntämän kultaisen elämäntyömerkin suomalaista elinkeinoelämään palvelevasta työstä.
Rami haluaakin jo tässä yhteydessä kiittää erikseen kaikkia golfaavia asiakkaitaan, työtovereitaan ja muita yhteistyökumppaneita mukavista hetkistä, antoisista vuosista ja muistamisesta ”lähdön” kynnyksellä. Ramilta tulee vielä erillinen viesti hänen jatkosuunnitelmistaan oman yrityksen merkeissä.

Suorakanavan golfarit ja henkilökunta kiittävät kaikkia Rönnäsissä mukana olleita. Tapaamisiin taas bisneksen ja elämän pelikentillä, kenties Porin jazzeilla, vielä golfinkin merkeissä tänä kesänä ja toivottavasti myös ensi kesänä Rakentaja.fi Kumppanuus-golfissa.

Kiitos ja oikein hyvää kesää kaikille!

Suorakanava Oy
Hannu Myöhänen
 
Päivitetty
30.5.2011