Modernit ja laadukkaat hanat toimivaan ja viihtyisään keittiöön

Keittiö on kodin sydän. Ruoanlaitosta on tullut sekä seurustelua että muodikasta vapaa-ajan viettoa perheen ja ystävien kesken. Myös keittiöiden toiminnallisuuteen kiinnitetään nykyisin paljon huomiota. Oikeat työvälineet ja hyvät olosuhteet tekevät kokkauksen mukavaksi. Luonnollisesti helppokäyttöiset hanat auttavat omalta osaltaan keittiöpuuhia.

Lisätietoa keittiön vesikalusteista

La Cucina Alessi by Oras – muotoilua käyttäjän ehdoilla

La Cucina Alessi by Oras -hanat edustavat uutta, kevyttä ja iloista muotoilua, joka tyyliltään sopii hyvin moderniin keittiöön.
La Cucina Alessi by Oras on Stefano Giovannonin muotoilema kahden hanan kokonaisuus, joka muodostuu linjakkaasta kaksiotehanasta (kylmä ja kuuma vesi erikseen) ja sirosta kosketusvapaasta hanasta. Molemmat hanat voidaan asentaa joko pesupöytään tai erillisinä niin, että kosketusvapaa hana sijoitetaan esimerkiksi pesualtaaseen. Kaksiotehanan saa myös astianpesukoneliitännällä varustettuna.

Alessandro Mendinin suunnittelema hana on designiltaan täysin ainutlaatuinen: figuratiivinen juoksuputki sekä hanan sylinterimäinen runko luovat ihastuttavan vaikutelman keittiöön. Luonnollisesti hanan saa myös pesukoneventtiilein.
La Cucina Alessi by Oras. Design: Alessandro MendiniLa Cucina Alessi by Oras. Design: Alessandro Mendini

Uusi Oras Cubista – astianpesukoneventtiili sulkeutuu automaattisesti

Oras Cubista -keittiöhanan juoksuputki on korkea ja kaareva. Hana voidaan haluttaessa varustaa ainutlaatuisella, automaattisesti sulkeutuvalla astianpesukoneventtiilillä, joka lisää turvallisuutta keittiöön. Oras Cubista on täydellinen hanasarja, johon keittiöhanojen lisäksi kuuluvat allashanat sekä termostaattiset suihkuhanat. Design Kirsi Svärd.

Oras Cubista. Design: Kirsi Svärd.Oras Cubista. Design: Kirsi Svärd.

Oras Vega – hana, joka alkoi säästää vettä jo vuonna 1976

Tuona vuonna syntyi ensimmäinen Oras-vipuhana: ensimmäinen hanamme, joka oli suunniteltu säästämään vettä ja energiaa.

Oras Vega -vipuhanasarja sisältää hanat kylpyhuoneeseen, keittiöön, kodinhoitohuoneeseen ja kuraeteiseen.

Kun hana avataan, vettä tulee ensin säästövirtaamalla. Jos tarvitset enemmän vettä, painat vain ekonapin alas ja nostat samalla vipua, näin ohitat säästövirtaaman. Ekonappi estää myös liian kuuman veden saamisen hanasta.
Oras VegaOras Vega
 
Julkaistu
4.10.2011