Sähköasennustuotteita keittiöön

Keittiö on kodin sydän. Siellä tapahtuu yksi elintärkeimmistä asioista, syöminen. Syömistä edellyttää ruoan jonkinasteinen valmistaminen.

Valmistus edellyttää pistorasioita vahva- ja heikkovirralle, roiskesuojattuja ja kuivien tilojen rasioita. Lisäksi tietysti vaatimuksena on silmään sopiva tuote.

Keittiössä on astianpesukone ja jossain tapauksissa lämminvesivaraajakin. Ne saattavat vuotaa, siksi kosteusvahti pelastaa monta peruuttamatonta vahinkoa tapahtumasta.

Ruoanvalmistuksen yhteydessä saattaa musiikki toimia inspiroivana tekijänä. Laskutilaa kuitenkin tässä tilassa on yleensä aina liian vähän. Siksi radion voi integroida seinään.

Impressivo
Sydämellä suunniteltu, ajatuksella toteutettu. Impressivo-sarja sisältää kaikki rakentamisessa tarvittavat sähkötekniset toiminnot ja tuotteissa yhdistyvät huolella suunniteltu ulkonäkö ja ensiluokkaiset ratkaisut. Valittavanasi on useita värivaihtoehtoja ja erilaisia peitelevyratkaisuja, joita voit yhdistellä mielesi mukaan. Impressivon voi asentaa uppoon ja pintaan sekä kuivaan ja kosteaan tilaan.
Värejä voi yhdistellä vapaasti, koska tuotteet toimitetaan osina. Haluttaessa vielä lisää näyttävyyttä, Impressivo voidaan varustaa Axcent- tai Carat-peitelevyillä.

AxcentAxcent
CaratCarat

Kosteusvahti hälyttää, kun vesivahinko yllättää

Sanotaan, että vahinko ei tule kello kaulassa, mutta ainakin vesivahingon voi välttää asentamalla kosteusvahdin samaan tilaan esimerkiksi astianpesukoneen tai lämminvesivaraajan kanssa. Kosteusvahdilla voidaan valvoa niin vettä käyttäviä laitteita ja kodinkoneita kuin myös kiinteistön kaikkia rakenteita, joissa kosteusvahingon vaara on todennäköinen. Kun kosteusvahti havaitsee kosteutta valvottavassa kohteessa, saadaan tästä hälytys laitteeseen kytkettävillä merkinantokojeilla.

Kun koneen alla oleva anturi kastuu, hälytys tulee sekä summeriäänenä että valohälytyksenä. Järjestelmän toteuttaminen on edullista, sillä erillistä keskuslaitteistoa tai erikoiskaapelointia ei tarvita. Järjestelmän voi asentaa sekä uudis- että saneerauskohteeseen ja sitä on helppo laajentaa tai muunnella tarpeen mukaan.

Kosteusvahdilla voidaan myös ohjata välirelettä FIR2000, jolla puolestaan voidaan ohjata esimerkiksi magneetti- tai moottoriventtiiliä. Sama voidaan tehdä myös käyttämällä KNX-taloautomaatiojärjestelmää, jonka kautta suljetaan magneetti- tai moottoriventtiili, ja hälytykset voidaan siirtää esimerkiksi matkapuhelimeen.

DigitalRadio, pieni laite ja upea ääni

Eikö keittiössä ole tilaa radiolle? Ovatko yöpöydän kelloradion patterit lopussa? Ei hätää. Laadukas digitaaliradio asennetaan siististi seinään.

Pienikokoisessa laitteessa on kahdeksan kanavamuistipaikkaa, ohjelmoitava kello sekä herätysja torkkutoiminto. Kaiutin on suunniteltu nimenomaan radiovastaanotinta varten ja se tarjoaa miellyttävän kuunteluelämyksen. Stereoääni varmistetaan käyttämällä kahta kaiutinta. DigitalRadio on saatavana Impressivon eri väreissä sekä Jussi-sarjaan sopivana. Pienikokoisena se soveltuu moniin erilaisiin käyttötarkoituksiin kotona.

DigitalRadion voi asentaa esimerkiksi keittiön seinään. Näin se ei vie ollenkaan pöytätilaa
keittiön tasoilta.DigitalRadion voi asentaa esimerkiksi keittiön seinään. Näin se ei vie ollenkaan pöytätilaa keittiön tasoilta.
 
Julkaistu
31.5.2011