STALA*Keittiötasot

STALA*Keittiötasot ovat yhdistelmä ainutlaatuisia materiaaleja, yksityiskohtien viimeistelyä, tuotteiden silmää hivelevää kauneutta. Keittiötasot yhdistävät kauneuden ja käytännöllisyyden, ruostumattoman teräksen, keramiikan, puun ja silikonin.

Lisätietoa keittiötasoista ja -altaista

STALA*StyleSTALA*Style

Keittiötasokokonaisuuksien ympärille voit suunnitella unelmien keittiösi. Yksilöllisesti valmistettavista keittiötasoista löytyy yli 250 000 valinnanmahdollisuutta.

Keittiötason pituuden voit valita 80 sentistä 3 metriin puolen sentin välein. Lisäksi pääset vaikuttamaan allasvalintaan, tason leveyteen, reunan korkeuteen ja muotoon sekä pintakuvioon. STALA*Keittiötasot luovat mahdollisuuksia keittiösuunnitteluun.

Stalan Keittiötasovalikoimasta löydät kolme muuntuvaa tuoteperhettä: Style, Combo ja Seitsikko Keittiötasot.

STALA*SeitsikkoSTALA*Seitsikko
STALA*ComboSTALA*Combo

STALA*Keittiötasot ilman altaita

STALA*Keittiötason voit tilata myös ilman altaita. Ruostumaton terästaso sopii kauniisti yhteen erilaisten keittiössä käytettävien työtasomateriaalien kanssa.

Keittiötason pituuden voit valita 50 sentistä 3 metriin puolen sentin välein. Keittiötasoissa on valittavana neljä erilaista tasotyyppiä: suora tai korotettu reunaprofiili, suora reunaprofiili takareunan korotuksella sekä 700 mm syvä keittiötaso toiminnallisella takahyllyköllä. Tasotyypistä riippuen on valittavana kolme tai neljä eri reunan korkeutta. Tason leveyksiä on tarjolla neljä. Pintavaihtoehdot ovat sileä tai ruutukuvio.

Ruostumaton keittiötaso soveltuu hyvin työtasomateriaaliksi niin lieden kuin altaan ympärille. Voit valita keittiötasoon yhden tai kaksi liesiaukkoa. Ruostumattomaan terästasoon voidaan yhdistää tyylikäs seinään kiinnitettävä taustalevy, joka on saatavana joko sileänä tai ruutukuviolla.

STALA*keittiötaso ilman allastaSTALA*keittiötaso ilman allasta

STALA*Tasoon upotettavat altaat

Kantikas, neliskulmainen, pyöreä vai mini? Laskutasolla tai ilman? Stalan laajassa tasoon upotettavien altaiden mallistossa on mistä valita. Jokaisen altaan yksityiskohdat, niihin sopivat keittiövarusteet ja materiaalit ovat tarkasti mietittyjä.

Stalan tasoon upotettavat altaat yhdistyvät kauniisti eri keittiötasomateriaaleihin, niin kiveen, puuhun kuin laminaattitasoihin. Allas voidaan asentaa työtasoon joko päälleasennuksena, huullosasennuksena tai alta-asennuksena. Huullos- ja alta-asennuksen hoitaa aina työtasovalmistaja.

STALA*Desire yhdistää toiminnallisuuden ajattomaan, puhdaslinjaiseen ja selkeään muotoiluun. STALA*Ease monitoimitaso Silent-varusteilla tuo helppoutta moneen keittiöaskareeseen. STALA*Combon iso allas monipuolisilla keittiövarusteilla on joka kokin unelma.

STALA*DesireSTALA*Desire
STALA*EaseSTALA*Ease

Onko edessä keittiöremontti?

Stala etsii nyt Etelä-Suomen alueelta esimerkkikohteita, joihin asennetaan Stalan pesupöytä tai allas. Kiitoksena osallistumisesta saatte Stalan laadukkaat tuotteet erikoisalennuksin.

Yhteydenotot ja lyhyt kuvaus kohteesta ja aikataulusta yhteystietoineen sähköpostitse Mari.Liikonen@stala.com
 
Julkaistu
27.5.2011