Varasto ja autotalli järjestykseen

Sovella@garage on kalustesarja, joka tarjoaa kaiken mitä tarvitset unelmiesi harrastustilaan. Se pitää sisällään monipuolisen valikoiman siirrettäviä ja yhdisteltäviä tuotteita, joilla autotalli pysyy siistinä ja työkalut paikoillaan. Voit ostaa valmiita työpisteitä tai erilaisia hyllyjärjestelmiä, joista voit koota mieleisesi kokonaisuuden. Sovella@garage tarjoaa laatua autotalliisi.

Lisätietoa autotalli- ja varastokalusteista

Sovellan avulla autotalli pysyy järjestyksessä.Sovellan avulla autotalli pysyy järjestyksessä.

Verraton varasto

Polkupyörät, lastenrattaat, lapiot, kottikärryt ja kypärät... Kodin tärkeitä tavaroita, jotka löytävät luontevasti tilansa ja paikkansa varastosta, mutta millaisesta varastosta? Säädä Sovella-varastosi kuten haluat: koukut, listat, hyllyt, korit, reikälevyt, kannattimet, niistä rakennat oman Sovellasi, joka joustaa, kasvaa, muuttuu – aivan kuten sinun varastointitarpeesi elämän eri vaiheissa.
 

Voit lisätä teräshyllyjen kantavuutta
kaksinkertaiseksi erityisillä tuilla.
Näin saat tukevuutta esim. painavien
rakennustarvikkeiden varastointiin.Voit lisätä teräshyllyjen kantavuutta kaksinkertaiseksi erityisillä tuilla. Näin saat tukevuutta esim. painavien rakennustarvikkeiden varastointiin.
Erilaiset harrastusvälineet ja
kausitavarat mahtuvat paremmin
50–60 cm syviin hyllyihin.Erilaiset harrastusvälineet ja kausitavarat mahtuvat paremmin 50–60 cm syviin hyllyihin.

Työkalut ja tarvikkeet pysyvät
paikoillaan ja ovat helposti saatavilla reikätaustaan kiinnitetyissä koukuissa.Työkalut ja tarvikkeet pysyvät paikoillaan ja ovat helposti saatavilla reikätaustaan kiinnitetyissä koukuissa.

Aktiivisen autotalli

Sovella@garage on luotu sinulle, joka arvostat kaikessa laatua ja hyvää suunnittelua. Sovella@garage -kalustesarjan tuotteet ovat raskaaseen ammattikäyttöön suunniteltuja, ne eivät keiku tai kitise. Laatu näkyy vankassa rakenteessa, huolitelluissa yksityiskohdissa ja toiminnallisuudessa. Hyvin suunniteltujen kalusteiden ansiosta omassa autotallissa tai harrastetilassa puuhaaminen on todellista arjen luksusta.

Sovella@garagen valikoimasta löydät siirrettäviä ja yhdisteltäviä säilytyskalusteita, tasoja ja työpisteitä, joista voit koota mieleisesi kokonaisuuden. Viimeistele työtilasi seiniin kiinnitettävillä hyllyjärjestelmillä ja lisätarvikkeilla.
 

Taittopöytä on erittäin kätevä
ahtaissa tiloissa. Sen saa helposti
käännettyä alas esim. kulkuväylillä.
Pöydän päällä on urakumimatto, joka
estää tavaroita lipsumasta pöydällä.Taittopöytä on erittäin kätevä ahtaissa tiloissa. Sen saa helposti käännettyä alas esim. kulkuväylillä. Pöydän päällä on urakumimatto, joka estää tavaroita lipsumasta pöydällä.
Työkalutaulu on työkalusäilytyksen
a ja o. Rei’itettyyn levyyn on
saatavana laaja valikoima erilaisia
työkalukoukkuja. Työkalutaulu
kiinnitetään säätölistoihin.Työkalutaulu on työkalusäilytyksen a ja o. Rei’itettyyn levyyn on saatavana laaja valikoima erilaisia työkalukoukkuja. Työkalutaulu kiinnitetään säätölistoihin.
Rengastelineeseen mahtuu helposti
4 rengasta. Telineessä on rei’itys
kiinnitysremmille. Telineen kantavuus
on 80 kg ja leveys 1200 mm.Rengastelineeseen mahtuu helposti 4 rengasta. Telineessä on rei’itys kiinnitysremmille. Telineen kantavuus on 80 kg ja leveys 1200 mm.


 

Sovellan valikoimassa myös lukollinen monitoimikaappi..Sovellan valikoimassa myös lukollinen monitoimikaappi..
..sekä huoltovaunu..sekä huoltovaunu

 
Julkaistu
4.10.2011