Vaatehuone ja eteinen siisteiksi

Kotimainen Sovella on suunniteltu suomalaisten säilytystarpeisiin. Sovella muuntuu sopuisasti eteiseksi, vaatehuoneeksi tai varastoksi, josta tavarat löytyvät helposti ja jossa järjestys säilyy. Sovella suostuu mielellään kodin kiintopisteeksi, jossa tavarat ja takit, lapaset ja laukut sekä kengät ja korit löytävät omat paikkansa.

Sovellaa eivät kiireiset tulemiset ja menemiset haittaa, se pitää järjestyksen niin arjessa kuin juhlassakin. Sovella tulee toimeen kaikenlaisten käyttäjien kanssa, sillä se on tarpeen mukaan korkea tai matala, leveä tai kapea. Se laajenee, kutistuu ja kasvaa elämäntilanteen ja muuttuvien tarpeiden mukaan myös hyllyiksi, koreiksi, tangoiksi ja tasoiksi.

Lisätietoa Sovellan säilytyskalusteista

Sovella itsellesi sopiva säilytysratkaisu.Sovella itsellesi sopiva säilytysratkaisu.

Vaivaton vaatehuone

Sovella vaatehuoneen tilat käyttöösi tehokkaasti! Varusta vaatehuoneesi Sovellan hyllyillä, koreilla, tangoilla ja naulakoilla ja hämmästy, miten paljon tavaraa mahtuu pieneen huoneeseen. Ota käyttöösi korit ja housunkannattimet, joiden avulla voit kaksinkertaistaa vaatehuoneesi kapasiteetin. Sovella elää ehdoillasi, se muuntuu sellaiseksi kun sinä haluat, aina tarpeesi – jopa mielialasi mukaan.
 

Jätä hyllyväliksi noin 30 cm, etteivät
vaatepinot tule liian korkeiksi.Jätä hyllyväliksi noin 30 cm, etteivät vaatepinot tule liian korkeiksi.


Hyödynnä kaapin tai huoneen korkeus
ja sijoita kaksi vaatetankoa päällekkäin.
Näin saat tuplasti lisää tilaa lyhyemmille
vaatteille.Hyödynnä kaapin tai huoneen korkeus ja sijoita kaksi vaatetankoa päällekkäin. Näin saat tuplasti lisää tilaa lyhyemmille vaatteille.

Elämämme eteiset

Oletko koskaan ajatellut, miten mukavaa on tulla ja mennä, kun eteinen on hyvässä järjestyksessä? Siisti eteinen ilahduttaa, kun tulet kotiin. Se toivottaa mukavaa päivää, kun lähdet. Se elää mukanasi arjen kiireissä, huomaamattomana, niin kuin kaikilla tarpeellisilla ja hyödyllisillä asioilla on tapana. Elämäsi eteinen on helppo hankkia, sillä Sovella muuntuu juuri sellaiseksi kuin sinä sen haluat: kaikille tavaroille on oma paikkansa, pieneenkin tilaan mahtuu paljon, rakenteet kestävät elämää ja niitä voi lisätä ja poistaa tarpeen mukaan.
 

Jätä kenkähyllyn alle ainakin 15 cm,
jotta sen alta pääsee pyyhkimään
lattian. Hyllyt voidaan myös asentaa
vinoon, jolloin niitä voi laittaa
useampia päällekkäin.Jätä kenkähyllyn alle ainakin 15 cm, jotta sen alta pääsee pyyhkimään lattian. Hyllyt voidaan myös asentaa vinoon, jolloin niitä voi laittaa useampia päällekkäin.
Lankakorista ja -hyllyltä lakit, hanskat
ja kaulaliinat löytyvät helposti, koska
ne näkyvät myös alapuolelta. Lankakorista ja -hyllyltä lakit, hanskat ja kaulaliinat löytyvät helposti, koska ne näkyvät myös alapuolelta.


Aikuisten vaatetangon korkeus on
160–180 cm lattiasta, lasten tanko
sijoitetaan alemmaksi.Aikuisten vaatetangon korkeus on 160–180 cm lattiasta, lasten tanko sijoitetaan alemmaksi.


Suunnittele elämääsi uusi järjestys helposti netissä!

Kokeile helppoa ja hauskaa Sovella 3D Planner -ohjelmaa internetissä ja suunnittele säilytystilasi omalla tyylilläsi! Muokkaa, kokeile, lisää, poista sekä testaa erilaisia kannattimia, hyllyjä, tankoja ja koreja mielesi mukaan eri levyisinä ja syvyisinä. Hyödynnä kaikki tila tehokkaasti omien tarpeidesi mukaisesti. Kun olet valintasi tehnyt, saat ohjelmasta tarkat hinnat sekä kauppalistan, jonka voit ojentaa kauppiaalle. Kodin järjestyksen ylläpito ei koskaan ole ollut näin helppoa!

Tutustu Sovella Planneriin
 
Julkaistu
4.10.2011