Tulikiven sisustustakat luovat lämmintä tunnelmaa

Taiteilijaprofessori Hannu Kähösen suunnittelemat sisustustakat Kaita ja Nietta ovat Tulikiven tunnelmalliset uutuudet kodin lämmöstä nauttiville. Sisustustakkojen edistyksellinen polttotekniikka ja ylöspäin avautuva luukku lisäävät käytön helppoutta. Moduuliratkaisulla suunnitellusta Tulikiven Kaita-sisustustakasta löytyy sopivankokoinen ratkaisu niin pieneen kuin isoonkin kotiin. Nietta-sisustustakasta on saatavilla kahta eri kokoa.

Lisätietoa sisustustakoista

Kaita-sisustustakka on suunniteltu moduuliratkaisulla, jonka avulla takan korkeuden voi valita omien mieltymysten mukaan.Kaita-sisustustakka on suunniteltu moduuliratkaisulla, jonka avulla takan korkeuden voi valita omien mieltymysten mukaan.

Sisustustakat Kaita ja Nietta luovat lämpöä ja tunnelmaa

Tulikiven sisustustakoissa, Kaidassa ja Nietassa, on panostettu selkeään designiin. Taiteilijaprofessori Hannu Kähösen ajaton muotoilu takaa sisustustakkojen tyylikkään muotokielen ja korostaa takkojen rosoisen kaunista vuolukivipintaa. Vuolukivikuoren ansiosta sisustustakkojen tuottama lämpö on pehmeää ja miellyttävää.

– Vuolukivi on valtavan mielenkiintoinen mutta samalla haastava materiaali. Se huokuu lämpöä, mutta ei taivu helposti ihmisen kosketuksesta uuteen muotoon. Kaita ja Nietta edustavat suomalaista, konstailematonta tunnelmaa nykyajan ehdoilla, Kähönen kertoo.

Moduuliratkaisut mahdollistavat sisustajan luovuuden

Kaita-sisustustakka on suunniteltu moduuliratkaisulla, jonka avulla takan korkeuden voi valita omien mieltymysten mukaan. Moduulivalikoimasta löytyy pieneen kotiin kevyempiä malleja ja myös suuriin tiloihin lämmönlähteiksi sopivia malleja. Kaita-sisustustakan viereen voi myös liittää vuolukivipenkin, jota voi käyttää halkojen säilytykseen. Nietta-sisustustakasta on saatavilla kahta eri kokoa. Sekä Kaidan että Nietan voi sijoittaa huoneen kulmaan, suoralle seinälle tai esimerkiksi keskelle lattiaa tunnelmalliseksi tilanjakajaksi.

Nietta-sisustustakasta on saatavilla kahta eri kokoa. Takan luukku on suuri ja helppokäyttöinen, koska se nousee kevennysmekanismeilla varustettuna ylöspäinNietta-sisustustakasta on saatavilla kahta eri kokoa. Takan luukku on suuri ja helppokäyttöinen, koska se nousee kevennysmekanismeilla varustettuna ylöspäin

Suunnittelun kulmakivenä helppokäyttöisyys

Tulikiven Kaita ja Nietta ovat helppokäyttöisiä sisustustakkoja. Automaattinen ilmansäätö pitää huolta palamisilman syöttämisestä tulipesään ja takaa kauniin sekä puhtaan palamisen. Takan lämmittäjän tehtäväksi jää satunnainen puiden lisääminen sekä nautiskelu kodin tunnelmallisesta lämmöstä.

– Pyrin suunnittelussa aina esineen ja käyttäjän välisen vuorovaikutuksen vaivattomuuteen. Sekä Kaidassa että Nietassa takan luukku on suuri ja helppokäyttöinen, koska se nousee kevennysmekanismeilla varustettuna ylöspäin, Kähönen kertoo.

 
Julkaistu
24.5.2011