• Etusivu
  • Talo

Tulikiven sisustustakat luovat lämmintä tunnelmaa

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Tulikivi Oyj
Julkaistu 24.05.2011
20115_26179.jpg

Kaita-sisustustakka on suunniteltu moduuliratkaisulla, jonka avulla takan korkeuden voi valita omien mieltymysten mukaan.

Taiteilijaprofessori Hannu Kähösen suunnittelemat sisustustakat Kaita ja Nietta ovat Tulikiven tunnelmalliset uutuudet kodin lämmöstä nauttiville. Sisustustakkojen edistyksellinen polttotekniikka ja ylöspäin avautuva luukku lisäävät käytön helppoutta. Moduuliratkaisulla suunnitellusta Tulikiven Kaita-sisustustakasta löytyy sopivankokoinen ratkaisu niin pieneen kuin isoonkin kotiin. Nietta-sisustustakasta on saatavilla kahta eri kokoa.

Lisätietoa sisustustakoista

Sisustustakat Kaita ja Nietta luovat lämpöä ja tunnelmaa

Tulikiven sisustustakoissa, Kaidassa ja Nietassa, on panostettu selkeään designiin. Taiteilijaprofessori Hannu Kähösen ajaton muotoilu takaa sisustustakkojen tyylikkään muotokielen ja korostaa takkojen rosoisen kaunista vuolukivipintaa. Vuolukivikuoren ansiosta sisustustakkojen tuottama lämpö on pehmeää ja miellyttävää.

– Vuolukivi on valtavan mielenkiintoinen mutta samalla haastava materiaali. Se huokuu lämpöä, mutta ei taivu helposti ihmisen kosketuksesta uuteen muotoon. Kaita ja Nietta edustavat suomalaista, konstailematonta tunnelmaa nykyajan ehdoilla, Kähönen kertoo.

Moduuliratkaisut mahdollistavat sisustajan luovuuden

Kaita-sisustustakka on suunniteltu moduuliratkaisulla, jonka avulla takan korkeuden voi valita omien mieltymysten mukaan. Moduulivalikoimasta löytyy pieneen kotiin kevyempiä malleja ja myös suuriin tiloihin lämmönlähteiksi sopivia malleja. Kaita-sisustustakan viereen voi myös liittää vuolukivipenkin, jota voi käyttää halkojen säilytykseen. Nietta-sisustustakasta on saatavilla kahta eri kokoa. Sekä Kaidan että Nietan voi sijoittaa huoneen kulmaan, suoralle seinälle tai esimerkiksi keskelle lattiaa tunnelmalliseksi tilanjakajaksi.

Nietta-sisustustakasta on saatavilla kahta eri kokoa. Takan luukku on suuri ja helppokäyttöinen, koska se nousee kevennysmekanismeilla varustettuna ylöspäin
Nietta-sisustustakasta on saatavilla kahta eri kokoa. Takan luukku on suuri ja helppokäyttöinen, koska se nousee kevennysmekanismeilla varustettuna ylöspäin

Suunnittelun kulmakivenä helppokäyttöisyys

Tulikiven Kaita ja Nietta ovat helppokäyttöisiä sisustustakkoja. Automaattinen ilmansäätö pitää huolta palamisilman syöttämisestä tulipesään ja takaa kauniin sekä puhtaan palamisen. Takan lämmittäjän tehtäväksi jää satunnainen puiden lisääminen sekä nautiskelu kodin tunnelmallisesta lämmöstä.

– Pyrin suunnittelussa aina esineen ja käyttäjän välisen vuorovaikutuksen vaivattomuuteen. Sekä Kaidassa että Nietassa takan luukku on suuri ja helppokäyttöinen, koska se nousee kevennysmekanismeilla varustettuna ylöspäin, Kähönen kertoo.

Tulikivi Oyj
Talo
sisustus
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20085_11058.jpg
Tulikivi-uuni on varsinainen lämpövoimala
Vuolukivi on synnynnäinen uunikivi, ja Tulikivi on suurenmoinen vuolukiviuuni. Varaavan Tulikivi-uunin taika perustuu vuolukiven erinomaiseen lämmönvaraus- ja lämmönjohtokykyyn. Yhdessä korkean ominaispainon kanssa ne takaavat erinomaisen lämmitystehon sekä pitkän lämmönluovutusajan.Polttopuut palavat uunin pesässä nopeasti ja tehokkaasti, jolloin uunin massa varaa lämmön ripeästi itseensä. Pari pesällistä puuta riittää lämmittämään huoneen kuin huoneen, ja lämpöä huokuu sisätiloihin yli vuorokauden. Niinpä Tulikivi-uuni ei tuhlaa lämpöä eikä puuta kuten tavallinen kamiina tai avotakka, joissa täytyy pitää tulta yllä jatkuvalla syötöllä.
200611_789.jpg
Luonnonkivi on vaivaton ratkaisu
Luonnonkivi henkii yksilöllisyyttä, aitoutta ja arvokkuutta. Rakennusmateriaalina siinä yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla käytännöllisyys, esteettisyys ja kestävyys. Luonnonkivi on myös vaivaton ratkaisu, kun luotat ammattilaisiin jo suunnitteluvaiheessa.Useimpien rakentajien toiveena on valita materiaalit, jotka tarjoavat silmänruokaa, mutta vaativat vähän huolenpitoa. Luonnonkivet helpottavat olennaisesti pintojen kunnossapitoa, sillä ne ovat kestäviä ja helppohoitoisia. Ne sopivat yhtä hyvin niin uudispihoihin kuin saneerattavaan pihaan. Luonnonkiven ominaisuuksia arvostetaan, mikä merkitsee arvonnousua kiinteistölle.Lisätietoa luonnonivistä
20123_30161.jpg
Luonnonkivestä on moneksi
Luonnonkivi henkii ympärilleen yksilöllisyyttä, aitoutta ja arvokkuutta. Sisustusmateriaalina siinä yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla käytännöllisyys, esteettisyys ja kestävyys. Luonnonkiven ominaisuuksia arvostetaan, mikä merkitsee arvonnousua asunnolle. Luonnonkivi on erittäin käytännöllinen materiaali kodin eri pinnoille.Lisää luonnonkivipinnoista
20143_38557.jpg
Ohutlevykiinnitykset
Särmä suomalainen seinätulppa GRIPPER™ sopii kaikkiin rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen yleisimpiin seinäkiinnityksiin. GRIPPER™ toimii kaikissa seinämateriaaleissa ja -rakenteissa. Lo-Vis – mikrokaulus pitää tulpan optimaalisessa asennussyvyydessä pysyen itse piilossa ruuvin alla. DuPont™ Hytrel® -materiaalinsa ansiosta GRIPPER™ kestää pitkäaikaista kuormitusta, iskuja, kulumista, kosteutta, kemikaaleja, lämpötilan vaihteluja ja varastointia tavallisia tulppia paremmin.
20188_54298.jpg
Sisustajalle keraamisia unelmalaattoja lattiaan ja seiniin
Keraamisella laatalla on monia etuja, miksi se kannattaa valita kodin lattia- tai seinämateriaaliksi. Keraaminen laatta kestää erinomaisesti kovaakin kulutusta. Tästä syystä laatat ovat varsinkin lapsi- ja kotieläinperheiden suuressa suosiossa.Keraamisen laatan etuja ovat myös pinnan kestävyys sekä lämmön- ja kosteudensietokyky, unohtamatta tietysti sitä, että keraamiset laatat tuovat sisutukseesi laatua. Nykyisin laattoja löytyy vaateliaimpienkin sisustajien makuun, sillä erilaisia värejä, pinnan muotoja ja laattojen kokoja on valtavasti. Keraamiset laatat soveltuvat hyvin sekä lattia- että seinäpinnoiksi – ja kaikissa tiloissa.
202111_73507.jpg
Viikon sisustusidea: Näin tuot trendikästä rottinkia sisustukseen
Menneet vuosikymmenet ja niiden hittituotteet kiertävät sisustustrendeissä yhä uudelleen. Näin on käynyt myös 80-luvulla suursuosiota nauttineelle rottingille, joka on löytänyt jälleen tiensä suomalaiskoteihin. Katso vinkit, joiden avulla voit tuoda rottinkia onnistuneesti oman kotisi sisustukseen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton