Rakentamisen monet muodot Kokkolassa

Kokkolan Asuntomessujen teemana on "kaikenkokoisia koteja kaikenikäisille". Tunnuslause ei ole tuulesta temmattu, vaan Kokkolan Asuntomessut todellakin esittelevät erilaisia asumisenmuotoja eri elämänvaiheessa oleville. Esillä on koteja niin sinkuille, nuorille pareille, lapsiperheille kuin varttuneillekin.

Asuntomessuilla on esillä yhteensä 41 kohdetta; 30 omakotitaloa, 7 kerrostaloasuntoa, 2 rivitaloasuntoa, 1 paritaloasunto sekä esittelyhallin Tuotetalo, jossa esitellään erilaisia rakennusmateriaaleja. Messukohteiden huoneistoalat ovat 35-225 m².

Esillä on runsaasti erilaisia asumisenmuotoja sekä rakennusmateriaaleja: kerros-, rivi-, pari- ja omakotitaloja puusta, tiilestä, hirrestä, betoniharkoista ja -elementeistä.

Kokkolan asuntomessut ovat avoinna päivittäin 15.7.-14.8. kello 10-18. Näiltä messuilta löytyy jokaiselle jotakin!

Asuntomessut Kokkolassa 15.7.-14.8.2011
Monimuotoista rakentamista.Monimuotoista rakentamista.
Rivitalo kuin omakotitalo. Jokaiselle omaa rauhaa, yhteiseen viihtymiseen tilaa ja avaruutta.Rivitalo kuin omakotitalo. Jokaiselle omaa rauhaa, yhteiseen viihtymiseen tilaa ja avaruutta.
Usean polvem yhteisöllistä asumista: muunneltavuus elämäntilanteiden mukaan.Usean polvem yhteisöllistä asumista: muunneltavuus elämäntilanteiden mukaan.
Energiatehokkaat ikkunat mahdollistavat suuret ikkunapinta-alat.Energiatehokkaat ikkunat mahdollistavat suuret ikkunapinta-alat.
Kohteissa tehdään viimeistelytöitä. Omakotitalot sijoittuvat pyöreän messualueen ulkoreunoille. Alueen keskelle sijoittuu korkeampi rakentaminen.Kohteissa tehdään viimeistelytöitä. Omakotitalot sijoittuvat pyöreän messualueen ulkoreunoille. Alueen keskelle sijoittuu korkeampi rakentaminen.
 
Päivitetty
24.5.2011