Irtoasennettavat vinyylilankut

Allure-vinyylilankku mullistaa vanhojen tilojen remontoinnin. Allure voidaan irtoasentaa uivaksi suoraan hyväkuntoisen vanhan päällysteen tai ehjän kiinteän alustan päälle. Asentaminen on helppoa ja nopeaa: tasoitustyötä ei tarvita eikä hiontapölyä synny. (Ei tekstiilimaton päälle.)

Lisätietoa vinyylilankuista

Kaikkiin kodin kuiviin tiloihin

Allure on täydellinen ratkaisu kodin tilojen remontointiin. Lattian uusiminen onnistuu myös kätevästi tee se itse -henkilöltä ilman erikoistyökaluja.

  • Helppo
  • Nopea
  • Siisti
  • Kosteudenkestävä (ei märkätiloihin)
  • Askelääneneristävä
  • Ei liukas
  • Paloluokiteltu
  • Paksuus 3,80 mm

Allure on helppo asentaa itse

Allure-vinyylilankut asennetaan nk. uivaksi lattiaksi kiinnittämättä alustaan. Aluslattian tulee olla kuiva, tasainen ja kiinteä. Allure-vinyylilankku voidaan asentaa ehjän vanhan lattianpäällysteen tai alustan päälle ( ei tekstiilipohjaisen ). Allure ei sovellu märkätiloihin.

Myös vinyyli materiaalina elää ilman lämpötilavaihteluiden mukaan. Siksi lattian ja seinän tai muun lattiaan rajoittuvan pinnan väliin on jätettävä 3-5 mm:n rako, joka peitetään jalka- tai peitelistalla. Lankuissa on lämpö-reagoiva liima ja asennettu lankku voidaan tarvittaessa irroittaa välittömästi asennuksen jälkeen ( 10-15 min. ) tai myöhemmässä vaiheessa lämmittämällä saumaa varovasti lämpöpuhaltimella ja lankku voidaan asentaa uudelleen.

Lattia on vinyylilankun asennuksen jälkeen heti käyttövalmis, mutta keskeneräisissä työmaaolosuhteissa valmis lattia on suojattava välittömästi asennuksen jälkeen esimerkiksi Tuprotec-suojamatolla.

Katso täältä tarkat asennusohjeet sekä asennusvideo
 

Asennus edelliseen lankkuun tapahtuu 45° kulmassa.
Asennus edelliseen lankkuun tapahtuu 45° kulmassa.

Lankun katkaisu tapahtuu mattopuukolla viiltämällä ja taittamalla tai käyttämällä tuotteelle soveltuvaa leikkuria.Lankun katkaisu tapahtuu mattopuukolla viiltämällä ja taittamalla tai käyttämällä tuotteelle soveltuvaa leikkuria.
 
Julkaistu
14.10.2013