Kokkolan asuntomessualue kohoaa

Kokkolan asuntomessuihin on aikaa vajaat kaksi kuukautta. Aikataulu asuntomessutyömaalla pitää, vaikka iso urakka onkin vielä tekemättä ja messuaikataulu painaa päälle.

Suunnitelmien mukaan kaikkein talojen pitää olla valmiita sisältä ja ulkoa toukokuun loppuun mennessä. Pihatöiden taas on määrä olla valmiit kesäkuun loppuun mennessä. Messualueen puistotyöt on hoidettu pitkälle jo viime syksynä, jolloin on kylvetty valmiiksi nurmikoita ja valmisteltu viheralueiden istutuksia. Istutustyöt pääsevät todenteolla vauhtiin nyt säiden lämmettyä.

Asuntomessut Kokkolassa 15.7.-14.8.2011

Kunnallisteknisten töiden vauhti on ollut vilkasta toukokuun ajan ja kesäkuussa tahti vain kiihtyy, sillä edesä on isojen alueiden laatoitustyöt, katujen asfaltointi, suurten pysäköintialueiden teko ja puistotyöt. Isona urakkana on myös messualueen laatoitustyöt, sillä messualueen keskellä sijaitseva 1600 m² laajuinen torialue laatoitetaan kokonaan.

Kaikki on kuitenkin varmasti valmista, kun messualueen portit avautuvat yleisölle heinäkuun puolessa välissä. Kokkolan asuntomessut ovat avoinna päivittäin 15.7.-14.8. kello 10-18.

 
Päivitetty
23.5.2011