Pistorasioita ja painikkeita moneen makuun

Kaikkien rakentajien ja remontoijien silmään eivät valkoiset asennuskalusteet enää sovi. Maku on muuttunut - vaativampaan tai erikoisempaan suuntaan.

Onneksi markkinoille on saatu vaihtoehtoja valkoisille asennuskalusteille. Kuoseista, väreistä ja pinnoista löytyy.

ABB:llä on kolme erilaista asennuskalustesarjaa, joista valita. Impressivo on tyylikkään pelkistetty sarja, jossa on saatavilla myös näyttävät Carat- peitelevyt. Jussi-sarja on ajattoman tyylikäs ja sopii erinomaisesti suomalaiseen kotiin.

Tyylikäs Impressivo – kodin kaikkiin tiloihin
Näyttävä Impressivo-sarja yhdistää pelkistetyn tyylikkään muotoilun, käytännöllisyyden ja turvallisuuden. mpressivon värit ovat valkoinen, alumiini, harmaa, musta sekä teräs. Uusia raikkaita värejä peitelevyihin ovat punainen, keltainen, sininen ja vihreä.
Impressivon hienostunutta valikoimaa ja värejä voi yhdistellä vapaasti. Kalustesarjaa täydentää Carat-peitelevyt. Mallit sopivat erinomaisesti tiloihin, joihin halutaan näyttävyyttä, esimerkiksi olohuoneeseen. Materiaalivaihtoehtoina on maitolasi, musta lasi, pronssi, ruostumaton teräs, kulta ja kromi.
Impressivo-sarjasta löytyvät tuotteet uudisrakentamiseen ja saneeraukseen. Tuotteet soveltuvat sekä kuivaan että kosteaan tilaan uppo- ja pintaasennuksena. Näin koko kodin sisustuksen voi toteuttaa samalla, yhtenäisellä ilmeellä.
Sarjasta löytyvät valokatkaisijat, pistorasiat, tele- ja datarasiat, KNX-taloautomaatiotuotteet sekä liiketunnistimet ja kosteusvahdit. Kaikki saman näyttävän designin alla.

ImpressivoImpressivo
PainikevalikoimaaPainikevalikoimaa
Ajaton Jussi-asennuskalustesarja
Konstailemattomasti muotoiltu ja laadukas Jussi-asennuskalustesarja sopii jokaiseen suomalaiseen kotiin. Tuotteissa yhdistyy ajaton muotoilu, laaja tuotevalikoima ja asennustapojen joustavuus. Jussi- sarja on erinomainen valinta kuiviin sisätiloihin.
Valkoinen mattapinta on helppo pitää puhtaana. Korkealaatuiset materiaalit kestävät hyvin käyttöä vuodesta toiseen. Sarja sisältää kattavan valikoiman pistorasioita, valokatkaisimia, termostaatteja, liiketunnistimia sekä atk- , antenni-, kaiutin- ja puhelinpistorasioita, joiden avulla kotiin saadaan haluttu, yhtenäinen ilme. Kun stereoiden tai kotiteatterin kaiutinten paikat suunnitellaan etukäteen, ne voidaan sijoittaa vapaasti eri seinille tai vaikkapa katonrajaan. Näin saadaan johdot piiloon tyylikkäästi. Myös television, puhelimen ja tietokoneen kaapelointi kannattaa huomioida jo sähköistystä suunnitellessa. Jussi-sarjasta löytyvät myös pinta-asennettavat tuotteet.
Vaativien olosuhteiden Kosti
Kosti soveltuu asennettavaksi sekä kuiviin että kosteisiin tiloihin kuten kylpyhuoneisiin, kellarikerroksiin, ullakolle ja ulkorakennuksiin.
Jussi-sarjaaJussi-sarjaa
 
Julkaistu
24.5.2011