Icopalin lattianalustuotteet

Hyvän lattianalustuotteen tehtävä on estää mahdollisen kosteuden pääsyn lattianpinnotteisiin sekä mahdollistaa kosteuden poistumisen rakenteesta. Samalla se toimii hyvänä askeläänieristeenä sekä tasaa alustan epätasaisuuksia.

Betonisten välipohjien tai kosteiden tilojen (esim. saunan ja pesutilojen) yläpuolelle asennettaessa parketti vaatii aina kosteuseristeen.

Parkolag
Parkolag on uudisrakentamiseen tarkoitettu, ääntä vaimentava, kosteutta rakenteesta poistava lattianalusmateriaali välipohjiin ja maanvaraisiin lattioihin. Se soveltuu parkettien ja laminaattien alle, joiden paksuus in vähintään 8 mm. Parkolag on valmistettu raakapahvista ja bitumista, johon on kiinnitetty korkkirakeita.
ParkolagParkolag

Fonda Universal

Maanvaraisten lattioiden kosteusvauriot aiheutuvat useimmiten mm. puutteellisesta kapillaarisen kosteudennousun katkaisemisesta, huonosti toteutetusta salaojituksesta, maanpinnan väärästä korkeusasemasta ja kaltevuudesta sekä huonosti pois johdetuista pintavesistä.
Universal kestää raskaimmatkin huonekalut. Se vaimentaa tehokkaasti askelten ääniä puu-, parketti- ja laminaattilattioilla, ja tekee lattiasta miellyttävän joustavan. Universalia käytetään betonirakenteisissa puupäällysteisissä lattioissa.

Universal -ratkaisu soveltuu käytettäväksi erityisesti korjausrakennuskohteissa, joissa kosteus nousee maaperästä betonilaattaan. Universal estää kosteuden pääsyn rakenteisiin, koska se muodostaa kauttaaltaan yhtenäisen, tiiviin eristyskerroksen betonin ja lattiapinnoitteen väliin. Nystyräkuvioinnin ansiosta saadaan aikaan jopa 7 mm avoin ilmarako, joka mahdollistaa kosteuden poistumisen lattiarakenteista huoneilmaan. Pintamateriaali ei siten joudu alttiiksi kosteuden aiheuttamille väri-, home- tai muille vaurioille, ja lattia pysyy siistinä ja toimivana vuosia eteenpäin.

Avaimet käteen -kattoremontti tai
pidennä kattosi ikää pinnoituksella

 

  • Jätä yhteydenottopyyntö, niin BMI:n valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.
  • Ilmaisella arviokäynnillä saat tarjouksen kattoremontista tai pinnoituksesta, joka ei sido sinua mihinkään. 
Julkaistu
1.11.2011