Saunan valaistus

Enston valikoimasta löytyy perinteiset, saunaan sopivat valaisimet kiinnitettäväksi seinään tai kulmaan. Enston saunavalaisimet tuovat tunnelmallista valoa. Valaisimista on helppo irrottaa ritilä aina, kun halutaan enemmän valoa, vaikkapa saunan siivouksen ajaksi.

Lisää Enston valaistusratkaisuista

AVH11 perinteitä kunnioittaen

Valaisimet on erityisesti suunniteltu saunoihin. Valaisin AVH11 soveltuu myös muualle, missä tarvitaan kestävää perusvalaisinta. Runko lämmönkestävää polyesteriä, kupu lasia, heijastin alumiinia. Asennus seinälle, vähintään 100 mm etäisyydelle katosta - Ei kattoon! Max 60W hehkulamppu. Saatavissa mäntyritilällä varustetut mallit: upotettava valaisin AVH11.1 ja pintaan asennettava valaisin AVH11.2

AVH15 sopii vaikka nurkkaan

Valaisimet on suunniteltu erityisesti saunoihin. Valaisin AVH15 soveltuu myös muualle, missä tarvitaan kestävää perusvalaisinta. Valaisimen runko on lämmönkestävää kestomuovia, kupu lasia. Asennus seinälle, vähintään 100 mm etäisyydelle katosta- Ei kattoon! Saatavissa mäntyritilällä varustetut mallit: seinämalli AVH15.1 sekä kulmamalli AVH15.2.
 
Julkaistu
13.5.2011