Uusi IDO Showerama 8-5 -suihkukaappi sopii jokaiseen kylpyhuoneeseen

IDO Showerama -suihkukaappi sai uuden, modernin ilmeen ja koko joukon uusia ominaisuuksia. Esimerkiksi ovi on nyt entistä leveämpi ja altaan uusi muoto tehostaa tilankäyttöä. Käsisuihku on säädettävä ja yläsuihkussa on vakiona sadesuutin. Korkeuttakin on tullut lisää kaikkien pitkänhuiskeiden suihkuttelijoiden iloksi.

Uusi IDO Showerama 8-5 yllättää myös uusilla väreillään. Nyt voit piristää kylpyhuonettasi vaikkapa punaisilla yksityiskohdilla tehostetulla suihkukaapilla.

Vaikka IDO Showeramassa onkin paljon uutta, tallella on myös paljon tuttua ja turvallista kuten tukeva rakenne, siivousta helpottavat pyörät ja tietenkin IDOn vankka laatu.

Lisää suihkutilakalusteista...

Kokoa oma suihkukaappisi ja tilaa kätevästi Jäsentukusta

IDO Showerama 8-5 -suihkukaappi. Uusi, moderni ilme ja koko joukko uusia ominaisuuksia.IDO Showerama 8-5 -suihkukaappi. Uusi, moderni ilme ja koko joukko uusia ominaisuuksia.

Viimeistellyt yksityiskohdat vakiovarusteina

  • Sadesuihku vakiona. Kiinteässä yläosassa on vakiovarusteena tyylikäs sadesuutin. Erikoissuuri suihkupää antaa rentouttavan sateentunteen.


  • Säädettävä käsisuihku. Modernisti muotoiltu käsisuihku on helposti säädettävissä sopivaan korkeuteen. Reilunkokoisesta säätimestä saa hyvän otteen liukkaillakin sormilla.


  • Reilunkokoinen oviaukko. Altaan uuden, tilaa säästävän muotoilun ansiosta oviaukko on peräti 500 mm leveä. Ovi liikkuu herkästi ja sulkeutuu napakasti. Magneettitiiviste viimeistelee rakenteen.


  • Helppo siivota. Selkeälinjainen IDO Showerama 8-5 -suihkukaappi on helppo pitää puhtaana ja raikkaana. Altaan alla on liikuttelua helpottavat pyörät, eikä kaapissa ole likaa kerääviä silikonitiivisteitä. Isokokoinen, tyylikkäästi muotoiltu poistoaukko on sekin vaivaton siivota.


  • Käteen käyvä ovenkahva. Tyylikkäästä ovenkahvasta saa hyvän otteen myös saippuaisin ja liukkain käsin. Laadukas kahva pysyy siistinä vuodesta toiseen.


  • Kunnon hanat ja selkeät symbolit. Hanat on muotoiltu niin, että niitä on helppo käännellä myös saippuaisin sormin. Selkeät symbolit varmistavat, että vieraatkin osaavat käyttää suihkuasi.


  • Sokkeliprofiili. Sopivan värinen sokkeliprofiili peittää altaan ja lattian välisen raon sekä antaan suihkukaapillesi viimeisen silauksen. Proriili on helppo irrottaa esimerkiksi siivouksen ajaksi.


  • Kevyet mutta kestävät hyllyt. IDO Showerama 8-5 -suihkukaapeissa on vakiovarusteena kaksi käytännöllistä hyllyä, joiden materiaali on kirkasta pleksiä. Tulevien hyllyjen ulkonäkö on kevyt ja ilmava.

Sadesuihku vakiona.Sadesuihku vakiona.
Kunnon hanat ja selkeät symbolit.Kunnon hanat ja selkeät symbolit.
Käteen käyvä ovenkahva.Käteen käyvä ovenkahva.

Räätälöi kylpyhuoneesi ja makusi mukaiseksi

IDO Showerama 8-5 -suihkukappimallisto tarjoaa oikean vaihtoehdon niin suureen kuin pieneenkin kylpyhuoneeseen. Kun väri- ja lasiyhdistelmiäkin on kymmeniä erilaisia, voi todella sanoa, että IDO Showerama 8-5 sopii jokaiseen kylpyhuoneeseen.

IDO Showerama 8-5 -suihkukaappi on helppo räätälöidä kylpyhuoneesi ja makusi mukaiseksi. Suunnittelu kannattaa yleensä aloittaa valitsemalla sopivan kokoinen allas. Sitä on helppo täydentää mieluisilla väreillä ja lasivaihtoehdoilla. Suihkupilarin väriksi voi valita tyylikkään valkoisen, dramaattisen mustan tai voimakkaan punaisen. Kaikki värit sopivat kauniisti yhteen suihkukiskon, suihkujen ja säätimien kanssa.

Suihkukaapin takalasit voivat olla joko kirkkaat, huurretut tai savulasia. Etulasivaihtoehtoja on kolme; kirkas, savulasi ja kuviollinen dandelion II. Materiaali on karkaistua turvalasia ja lasien puhtaana pitäminen on helppoa.

Kokoa oma suihkukaappisi ja tilaa kätevästi Jäsentukusta

Suihkupilarin väriksi voi valita tyylikkään valkoisen, dramaattisen mustan tai voimakkaan punaisen.Suihkupilarin väriksi voi valita tyylikkään valkoisen, dramaattisen mustan tai voimakkaan punaisen.
 
Julkaistu
8.11.2011