Sadetar kestää!

Toimivan kattokokonaisuuden viimeistelee tyylikäs ja toimiva sadevesijärjestelmä. 150 neliön katolla 20 mm:n sade tarkoittaa 3000 litraa poisjohdettavaa vettä, kaatosateessa, vieläkin suurempaa määrää, joten kestävyyttä vedenpoistossa tarvitaan. Icopalin Sadetar selviää haasteesta voittajana, siksipä Icopal myöntääkin Sadetar-sadevesijärjestelmälle kymmenen vuoden takuun!

Lisätietoa Icopalin Sadettaresta

Sadetar-tuotteet valmistetaan pinnoitetusta teräsohutlevystä. Terästä suojaa sinkitys, jonka päällä on pohjamaali ja kestävä polyesteripinnoite. Sadetar säilyttää ulkonäkönsä haalistumatta vuodesta toiseen; se on suunniteltu kestämään kovimpiakin sääolosuhteita – olipa kyse vedestä, tuulesta tai lumen ja jään kuormituksesta. Oikein asennettuna ja huollettuna Sadettaren käyttöikä yltää 20-30 vuoteen.

Sadettaressa käytettävä korkealaatuinen polyesteri hajoaa hävitettäessä lähes pelkäksi hiilidioksidiksi, joten Sadettaren voi kierrättää ilman haitallisia päästöjä.

Säädettävä kourunkannatin sopii lähes kaikille kattokaltevuuksilleSäädettävä kourunkannatin sopii lähes kaikille kattokaltevuuksille

Helppo asentaa

Sadetar sisältää toisiinsa täysin tiiviisti sopivat osat, joiden liittäminen ja kiinnittäminen on helppoa. Kaikki osat on suunniteltu siten, ettei asentamisessa tarvita erikoistyökaluja. Järjestelmä pitää sisällään kourun kannattimet eri kattokaltevuuksille ja näiden lisäksi järjestelmään kuuluu säädettävä kourun kannatin. Sadetar sopii täydellisenä ja monipuolisena järjestelmänä kaikenlaisiin uudis- ja saneerauskohteisiin, myös rivi- ja pienkerrostaloihin.

Sadetar-sadevesijärjestelmän värivaihtoehdot ovat musta, valkoinen, ruskea ja tummanharmaa.

Rakentaja.fi seurantakohde: Sadetar-sadevesijärjestelmän asennus

Sadetar on helppo asentaa.Sadetar on helppo asentaa.

Avaimet käteen -kattoremontti tai
pidennä kattosi ikää pinnoituksella

 

  • Jätä yhteydenottopyyntö, niin BMI:n valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.
  • Ilmaisella arviokäynnillä saat tarjouksen kattoremontista tai pinnoituksesta, joka ei sido sinua mihinkään. 
Julkaistu
10.5.2011