Tyylikkäät VILPE®–tuotteet ovat tehokas ja kestävä ratkaisu kattorakentamiseen

VILPE®-tuoteperheeseen kuuluu erittäin laaja valikoima poistoilmanvaihtotuotteita ja kattotarvikkeita. VILPE®-tuoteryhmään kuuluvat mm. huippuimurit ja radonimurit, poistoputket, tuuletusputket, läpivientilevyt ja kattoluukut sekä läpivientisarjat muun muassa antenneille, aurinkokeräinten kaapeleille (Solar) ja pyöreille teräksisille valmispiipuille (Piippu).

Huippuimurissa on sisäänrakennettu moottori tehostamassa jäteilman poistoa. Koska imuri ja moottori sijaitsevat katolla, huonetilaan ei synny ylimääräistä melua, mikä lisää asumismukavuutta.

Vesikaton katemateriaalin ja –profiilin mukaan valitun läpivientisarjan ansiosta huippuimurin tai ilmanvaihdon poistoputken asentaminen vesikatolle on helppoa ja nopeaa ja onnistuu myös tee-se-itse-periaatteella. Tuloksena on täysin vesitiivis ja kestävä ratkaisu. VILPE®-huippuimureista ja -poistoputkista on saatavilla omat sarjansa asennettaviksi jyrkille, loiville ja vaakasuorille pinnoille. Näin ollen tuoteperheessä on sopivat tuotteet niin pien- kuin kerrostaloihin ja sekä korjausrakentamiseen että saneeraukseen.

VILPE®-kattotuotteiden vakiovärit musta, harmaa, ruskea, punainen, tiilenpunainen ja vihreä noudattavat suomalaisten kattojen väripalettia. VILPE®-tuoteperheen suunnittelussa oma jalansijansa on myös estetiikalla; tuotteiden design on tyylikäs ja ajaton, minkä ansiosta ne ovat paras ratkaisu kattorakentamiseen.
 
Julkaistu
3.5.2011