Tee se itse IDEA 2011 -kilpailu
- huhtikuun jatkoon päässeet

Huhtikuun alussa käynnistyneeseen Tee se itse IDEA 2011 -kilpailuun on saapunut runsaasti toinen toistaan upeampia esittelyjä lukijoiden ideoista heidän itsensä toteuttamina. Kilpailuideoiden kesken on käynnissä kuukausittainen äänestys, josta kaksi eniten ääniä saanutta ideaa pääsee jatkoon ja syyskuussa järjestettävään loppuäänestykseen tavoittelemaan pääpalkintoa.

Huhtikuun äänestys on nyt ratkennut. Eniten ääniä huhtikuussa keräsivät ideat PikkuVilla ja Puumajapeti. Nämä ideat pääsivät ensimmäisinä mukaan syyskuussa järjestettävään loppuäänestykseen tavoittelemaan 2500 €:n arvoista matkalahjakorttia.
Äänestystulokset on nyt nollattu ja toukokuun äänestys käynnistynyt. Kaikki saapuneet ideat ovat taas mukana äänestyksessä, lukuunottamatta jatkoon päässeitä.

Viehättävä PikkuVilla

Idea: 2-kerroksinen leikkitalo rakennukselta ylijääneistä materiaaleista ja vähän lisäksi ostetuistakin. Idean lähettäjä: Sami Kaskismaa

Tutustu ideaan tarkemmin...


Puumajapeti luo lapsille viidakkotunnelmaa

Idea: Puumajapeti lapsille.
Idean lähettäjä: Janne Saario

Tutustu ideaan tarkemmin...

Osallistu kilpailuun

Tee se itse IDEA 2011 -kilpailu etsii uusia nikkarointi-ideoita. Kilpailuun voi osallistua 5.4.-30.8.2011 välisenä aikana. Kilpailun voittaja ratkeaa syyskuussa järjestettävässä loppuäänestyksessä. Pääpalkintona on 2500 € arvoinen matkalahjakortti!

Tutustu kilpailuideoihin ja osallistu...
 
Päivitetty
2.5.2011