Kaunis aita kruunaa kiinteistön

Aidat ja portit kruunaavat kiinteistön. Vinyylisillä rakennusmateriaaleilla saa siistit ja huolitellut piharakenteet taloon ja puutarhaan.

Finera® tuotteet valmistetaan Suomessa ja ne toimitetaan joko määrämittaisina valmistuotteina/elementteinä tai ns. pitkänä tavarana.

Tuotteet ovat helppoja, nopeita ja siistejä asentaa eikä asennuksissa tarvita mitään erityistyökaluja. Tulevien vuosien huolto- ja korjauskulut ovat minimaaliset.

Lisätietoa vinyylisistä rakennusmateriaaleista

Vinyyli kestää kesät talvet

Tuotteemme kestävät kuumat kesät ja kylmät talvet. Sopii kaikkiin ilmasto-olosuhteisiin, lämpötiloihin -50C - +65C. Kestää myös UV-säteilyn haalistumatta!

Materiaalit ovat täysin kosteuden- ja tuhoeläinten kestävät, ne myös kestävät mm. suolaveden, kukkien, puiden ja pensaiden seassa, mm. lehtivihreä ei tartu niihin. Materiaalien pinta ei hilseile eikä väri irtoile, niistä ei lähde tikkuja eivätkä ne lahoa. Tuotteiden työstö ja asennus on helppoa ja siitä selviää itsekin asennusohjeidemme avulla.Tuotteet voi myös purkaa ja kasata uudelleen. Tosi kätevää!

  • Tuotteitamme ei tarvitse pintakäsitellä koskaan, vain kevyt pesu riittää.
  • Kaikki materiaalit ovat virallisesti testattuja, myrkyttömiä eivätkä aiheuta allergioita.
  • Westech Fence materiaalitakuu.


Huom. Kaikki tuotteemme ovat helppohoitoisia, kestäviä, pitkäikäisiä ja niillä on materiaalivalmistajan takuu. Huomioi kuitenkin että tuotteidemme materiaalit ja niistä valmistamamme tuotteet eivät ole verrattavissa esim. valkoisiin, heikkolaatuisiin "puutarhakalusteisiin"… Siksi myöskään hinnat eivät ole vertailukelpoisia keskenään.

Kaunis ja kestävä aita teillekin

Rakentaja.fi-jäsenenä voit jättää yhteydenottopyynnön Fineran edustajalle. Yhdessä voitte suunnitella juuri teidän kotiinne sopivan ratkaisun. Mallistosta löytyy piha-aitojen lisäksi näkösuoja-aitoja, aitauksia, portteja ja erilaisia piharakennelmia mm. roskakatoksia.

Kaikissa tuoteryhmissä on edullisia kevättarjouksia! Kannattaa kysyä ja saada huippulaatua edullisesti!

Jätä yhteydenottopyyntö tästä

(Yhteydenottopyynnön jättäminen on maksutonta eikä velvoita ostamaan tuotetta.)

tai

Tilaa suoraan Jäsentukusta

Roska-astiakatosRoska-astiakatos
Näkösuoja-aitaNäkösuoja-aita
 
Julkaistu
15.4.2011