LVI-suunnittelu ja asennus ammattitaidolla

Suunnittelupalvelu

LVI-suunnitelmat
Hanakat-ketju tarjoaa LVI-suunnitelmat asiakkaan tarpeiden ja rakennuspaikan viranomaismääräysten mukaisina. Kerro mitä toivot asumiselta ja kuinka aiot rakentaa. Pientaloasumisen ammattilaisina huolehdimme suunniteltujen ratkaisuiden toimivuudesta ja taloudellisuudesta.

Ratkaisusuunnittelu ja neuvonta liikkeessä
Yhdessä suunnittelemalla pyrimme löytämään asiakkaamme tarpeisiin soveltuvimman ratkaisun. Haluamme laadukkailla tuotteilla varmistaa asiakkaamme kodin toiminnallisuudelle, viihtyisyydelle, energiataloudellisuudelle, äänettömyydelle ja vaivattomalle käytölle asettamat odotukset. Neuvomme myös laitteiden asentamisessa kun haluat hyödyntää omaa osaamistasi.

Lisätietoa palveluista

Asennuspalvelu

KVV- IV -pätevyys, erikoistyöluvat- ja sopimukset
Hanakat-liikkeen kanssa voit sopia KVV- ja IV -pätevyyksistä. KVV- IV -pätevyyden haltijat ovat oikeutettuja toimimaan kiinteistöjen vesi-, viemäri- ja ilmanvaihtolaitteistojen suunnittelijana ja työmaan vastaavana työnjohtajana.

Hanakat-liikkeen asennus
Voit valita hankkeeseen ja toteutustapaasi parhaiten soveltuvan urakkamuodon. Kokonaishintaurakka soveltuu hankkeisiin joissa on lopulliset suunnitelmat ja rakentamisprosessi on tarkkaan tiedossa.

Yksikköhinta ja laskutyöurakka soveltuvat joustavina vaativiin kohteisiin joissa hankkeen laajuus ja lisätyöt ovat vaikeita määritellä.

Lisätietoa palveluista

 
Julkaistu
26.4.2011