Linjakkaan pelkistetyt
IDO Seven D -wc-istuimet

Wc-istuimen on palveltava huoletta käyttötarkoituksessaan, oltava hyvin muotoiltu sekä sovittava tyyliltään kylpyhuoneen sisustukseen. Nerokkaat uudet ideat tekevät Seven D -wc-istuimista ainutlaatuisia. Laajasta IDO Seven D -mallistosta löytyy oikea wc-istuin joka lähtöön – niin lattialle, seinälle, uudisrakennukseen, peruskorjauskohteeseen kuin erikoistilanteisiinkin. Useat kansivaihtoehdot täydentävät kokonaisuuden. Pienet käytännölliset ratkaisut ja tyylikkäät yksityiskohdat aina Fresh WC -raikastimesta istuinkannen Slow Close -vaimennukseen tekevät näistä istuimista IDO-wc-istuimia.

Linjakas ja helppohoitoinen

IDO Seven D -wc-istuinten linjakkaampi ulkonäkö on saavutettu pelkistetyllä muotoilulla. Kaventuva istuinosa sekä selkeät pysty- ja vaakalinjat ryhdittävät olemusta näyttämättä silti liian kulmikkaalta. Viimeistellyt yksityiskohdat minimoivat saumojen ja liitoskohtien määrän, minkä ansiosta istuimet näyttävät kuin yhdestä kappaleesta valetulta.

Vesisäiliön kaksoisrakenne estää vedenkondensoitumisen säiliön ulkopintaan. Vesisäiliön posliinikuori on helposti irrotettava ja sen sisällä on erillinen muovisäiliö. Saumattoman posliinikuoren ansiosta säiliön pinta on helppo pitää puhtaana eikä likaa kerry saumakohtiin.

Lisätietoa IDOn wc-istuimista...

Uudenlaista mukavuutta Fresh wc -raikastinpuikoilla

Fresh WC -raikastinpuikko on kokonaan uusi oivallus, joka nerokkaalla tavalla pitää wc-istuimen aina raikkaana ja puhtaana. Wc-istuimen jokaisen huuhtelun yhteydessä raikastinpuikosta liukenee automaattisesti raikastetta, joka täyttää wc-kulhon miellyttävällä tuoksulla ja helpottaa wc-kulhon ja kalkkisaostumien puhdistusta. Viereinen symboli löytyy kaikista IDO Seven D -wc-istuimista, joihin Fresh wc -raikastinpuikot käyvät.
  • Hygieeninen
  • Ei häiritse eikä estä normaalia huuhtelua
  • Asetetaan huuhtelupainikkeen kautta wc-istuimen sisään
  • Ympäristöystävällinen
  • 5 kpl raikastinpuikkoja / pakkaus
  • 400 huuhtelua / pakkaus
  • Sopii IDOn Seven D -tuotesarjan wc-istuimiin

Tilaa Fresh WC -raikastimia Jäsentukusta...

Uudistettu IDO Seven D -seinäasennustuotesarja

IDOn Seven D -seinäasennustuotesarja on nyt kokonaan uudistunut. IDO Seven D -seinä-wc on täydellinen kokonaisuus, johon kuuluu luonnollisesti myös yhteensopiva wc-kulho. Sarjan kaikki osat on suunniteltu toimimaan yhdessä, joten asennusteline, wc-kulho ja painonapit sopivat saumattomasti yhteen. Asentaminen on helppoa, eikä aikaasi kulu turhaan eri osien yhteensovitteluun.

IDO Seven D 20 -seinä-wc-istuinIDO Seven D 20 -seinä-wc-istuin
Painonapeissa on valinnanvaraa.Painonapeissa on valinnanvaraa.

Uutuus wc-istuin: IDO Seven D 17

Uusi IDO Seven D 17 -malli on peruskorjaus-wc-istuin, jossa on iso jalka ja S-lukko. Korkea malli (istuinkorkeus 460 mm) on tärkeä tuote mm. ikäihmisille. Tuotteen painonappi on kromattu. Saatavilla pehmeällä sekä kovalla istuimellä sekä yksöis- ja kaksoishuuhtelulla.
 
Julkaistu
15.11.2011