Vuokrakoneet avuksi työmaalle

Ramirent on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo. Haluamme olla asiakkaidemme ensimmäinen valinta koneita työmaalle hankittaessa.

Asiakas saa halutessaan perinteisen konevuokrauksen lisäksi Ramirentiltä myös suunnittelu- ja asennuspalvelun. Asiakkaan työmaakohtainen tarve kartoitetaan tapauskohtaisesti ja eri ratkaisuvaihtoehdot käydään läpi yhdessä asiakkaan kanssa.

Vuokraa kone Jäsentukun kautta

Konevuokraus on taloudellisesti järkevää. Konetta tai laitetta käytetään vain sen tarvittavan hetken ja palautetaan. Varastoinnin tarvetta turhille työkaluille ei synny - ja onhan osa koneista sen verran isoja, etteivät ne omakotityömaalle edes mahdu.

Vuokraamosta saa kaikki tarvittavat koneet ja kalut samasta paikasta. Ramirentin asiantuntevat myyjät neuvovat heti, mikä kone millaiseenkin työvaiheeseen käy. Aikaa ei kulu turhaan tuotteisiin tutustumiseen tietenkin käyttöönotto-opastus sekä suojausohjeet annetaan aina.

Koneet ovat kovasta käytöstä huolimatta turvallisia käyttää. Ne huolletaan ja turvatarkastetaan ennen vuokrausta. Kalusto on myös turvallisuussäädösten mukaista.

Tuotteet

Ramirent-konsernin päätuoteryhmiä ovat työmaiden rakennuskoneet ja henkilönostimet, telineet ja suojauskalusto, muotit ja tuentakalusto, työmaatilat ja kontit sekä torninosturit ja työmaahissit. Konserni tarjoaa myös näihin liittyviä suunnittelu-, asennus-, kuljetus- ja neuvontapalveluja. Ramirentin vuokraustoiminnan lisäksi harjoittama tekninen kauppa käsittää tärkeimpien rakennuskoneiden ja -laitteiden maahantuonnin ja markkinoinnin.

Tuotevalikoimaan kuuluvat: paineilma- ja louhintakalusto, tutkimus- ja mittausvälineet, pumput, maantiivistäjät, betoniteräksen käsittelykoneet, betonointikalusto, pora- ja piikkauskalusto, hiomakoneet ja jyrsimet, naulaus- ja kiinnityskalusto, sahat, sirkkelit ja leikkurit, lämmityslaitteet ja kosteudenerottimet, sähkö- ja valaistuskalusto, hitsauslaitteet, siivous-, pesu- ja ilmanpuhdistuskalusto, piha- ja puutarhakalusto, muu pienkalusto, nosto- ja siirtokalusto, sääsuojat ja -hallit, muotit, tuentakalustot ja suojakaiteet, työmaatilat, teräskontit ja taukovaunut, henkilönostimet, mastonostimet, telinekalusto ja maanrakennuskoneet
 
Päivitetty
19.4.2011