Kaikki pinnat priimakuntoon nopeasti, tarkasti ja ilman roiskeita

Ovatko seinät värittömät ja synkät vai onko puu haalistunut? Samantekevää, haluatko maalata puuta tai levittää seinämaalia, Bosch tarjoaa maalausjärjestelmällään juuri oikean ratkaisun, jotta saat uutta väriä elämääsi. Bosch-järjestelmät ovat helppokäyttöisiä ilman vaivalloista puhdistamista.
 

On samantekevää mitä seinämaalia käytät, Bosch-maalausjärjestelmillä saavutat vaivattomasti parhaat lopputulokset.On samantekevää mitä seinämaalia käytät, Bosch-maalausjärjestelmillä saavutat vaivattomasti parhaat lopputulokset.

Maalaamisen uusi aikakausi

Bosch PFS 5000 E on luokkansa voimakkain ja monipuolisin ruiskutusjärjestelmä. Se on jokaisen kodin maalarin ja remontoijan ideaali työkalu kaikkiin maalaustöihin. Terassin lakkaus tai esimerkiksi mökin maalaus ei ole ongelma. Laite ruiskuttaa jopa punamultaa, ohentamatta. AllPaint-teknologian ansiosta kaikkien maalien ruiskutus ohentamatta onnistuu helposti ja 1200W:n moottori huolehtii siitä, että suoriudut urakastasi nopeasti.

ConstantFeed-maalisäiliön ansiosta maali levittyy tasaisesti myös pään yläpuolella tai lattian tasossa työskenneltäessä. Kolme mukana toimitettavaa suutinta huolehtivat, että löydät oikean suuttimen jokaiseen projektiin. Maalia on nopea lisätä ja laite on helppo puhdistaa Bosch SDS-järjestelmän ansiosta sillä ruiskun osat ovat helposti irroitettavissa.

PFS_5000ja3000_1200x675_ver2

Boschin monipuolisella ja todella käyttäjäystävällisellä maaliruiskulla PFS 3000-2 maalausurakkasi sujuvat kolme kertaa nopeammin. Maaliruiskulla terassin öljyäminen, huonekalujen maalaus tai veneen lakkaus onnistuu todella helposti. ALLPaint-teknologian ansiosta kaikkien maalilaatujen ruiskutus onnistuu kätevästi ja kompakti rakenne ja olkahiha takaavat joustavan käytön. Vaihtosuuttimet takaavat, että löydät jokaiselle projektille sopivan suuttimen. 650W:n moottorissa on 2-portainen asetus puu- ja seinämaaleille. Laite on myös todella helppo puhdistaa Bosch SDS-järjestelmän ansiosta sillä laitteen osat ovat helposti irroitettavissa.

Bosch_PFS_3000_800x450

Yksinkertainen ja helppokäyttöinen maaliruiskujärjestelmä

Helppokäyttöiset PFS 2000 ja PFS 1000 maaliruiskujärjestelmät soveltuvat nopeaan öljyämiseen ja maalaamiseen. EasySelect-järjestelmän ansiosta säästyt ylimääräiseltä valmistelulta ja olet valmis aloittamaan maalaamisen ilman pitkiä valmisteluja. Värikoodit ja aloitusopas tekevät käytöstä helppoa. Lopputulos on erinomainen, sillä maalausjäljestä tulee tasainen.

Bosch-maalausjärjestelmillä on helppo levittää tasaisesti lakkaa ja lasyyreja.Bosch-maalausjärjestelmillä on helppo levittää tasaisesti lakkaa ja lasyyreja.

Onnistu maalauksessa

Ennen maalaamista

  • Peitä ensimmäiseksi lattia, kaikki huonekalut ja lämpöpatterit muovilla ja kiinnitä reunat teipillä
  • Peitä lisäksi kaikki ovien ja ikkunoiden kehykset, pistorasiat, valokatkaisijat, lattialistat jne. teipillä
  • Jos haluat maalata seinän kahdella eri värillä, voit käyttää teippiä niiden välisenä rajapintana

Maalaamisen aikana

  • Aloita huoneen nurkista
  • Maalaa tämän jälkeen katto ja lopuksi jäljellä olevat seinät
  • Jos maalaat edellä mainitussa järjestyksessä sekä ikkunasta poispäin, eli päivänvalon suuntaisesti, värien siirtymäkohdat katoavat optisesti ja vältyt rumilta varjostumilta.

Valitse kohteeseen sopiva maali

Maalityypin valinta riippuu käyttökohteesta: haluatko maalata huonekalun? Oletko maalaamassa seinäsi? Haluatko suojata terassin lasyyrilla sään vaikutuksilta?

Dispersiomaalit:
Soveltuvat kattojen ja seinien maalaamiseen (sisätilat). Nämä maalit ovat hyvin tarttuvia, tasaisesti levittyviä levyihin, kipsikartonkilevyihin tai sementtikuituihin, tukkivat huokosia rapatuissa seinissä sekä betonissa. Niitä pidetään myös parempina kuitumateriaalista ja kohokuvamateriaalista valmistettujen tapettien päälle.

Lateksimaalit:
Erityisiä dispersiomaaleja, jotka ovat yleensä vesihöyryä läpäiseviä, mutta erittäin kulutusta ja hankausta kestäviä ja kestävät myös hyvin useampia puhdistusaineita. Niitä käytetään ennen kaikkea kosteissa tiloissa, kuten kylpyhuone tai pesuhuone sekä voimakkaasti kuormitetuissa.

Lasyyrit:
värilliset lakat tai muut maalit, joissa on erityisen hienosti jakautunut, vähäinen pigmentointi. Niitä voidaan käyttää silloin, kun alustan kuviointi halutaan näkyväksi. Lasyyreilla suojataan puuta sään vaikutuksilta, UV-säteiltä sekä osaksi myös sieniltä tai hyönteisiltä. Lasyyreilla puun pintaan saadaan väriltään yhtenäinen ilme. Ne tarjoavat myös mahdollisuuden korjata betonin värivaihteluita.

Lakat:
Lakat ovat lähinnä peittäviä maaleja. Pinta on kuivumisen jälkeen laadullisesti ja optisesti korkealuokkainen, mattamainen tai kiiltävä. Ne ovat kestäviä kemikaaleihin verrattuna, ja niitä käytetään pääasiassa puun, metallin, muovin tai mineraalimateriaalien päällystämiseen.

Katso video ruiskumaalauksesta

 
Julkaistu
7.7.2014