• Etusivu
  • Talo

Kermansaven Hotpot Duo: padan ja kannen uusi lämmin suhde

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Tulikivi Oyj
Julkaistu 12.04.2011
20114_25349.jpg

Hannu Kähönen on muotoillut uudet Kermansaven uunipadat käytännöllisen kauniiksi. Padan kantta voi käyttää itsenäisesti myös uunilautasena, kattauslautasena tai padan alusena. Värivaihtoehtoja on neljä, ja ne ovat hauskasti keskenään yhdisteltävissä.

Kermansaven uutuuspadat, ajattoman selkeät Hotpot Duot, ovat monesti palkitun teollisen muotoili-jan Hannu Kähösen suunnittelemia. Hotpot Duo -tuotteisiin kuuluu kolmen litran pata ja kansi sekä yhden litran pata ja kansi. Värivaihtoehtoina on musta, harmaa, lime ja sininen. Värit ovat hauskasti keskenään yhdisteltävissä; pata voi olla vaikka musta ja kansi limen värinen. Hotpot Duon kantta voi käyttää itsenäisesti uunilautasena, kattauslautasena tai alustana itse padalle.

Hotpot Duo -astiat valmistetaan korkealaatuisesta keramiikasta, joka kestää erittäin hyvin kulutusta ja lämmön vaihteluita. Siksi niitä voidaan perinteisestä kivitavaravuoasta poiketen käyttää myös liedellä, grillillä tai suorankin liekin päällä. Luonnollisesti Hotpot Duo kestää myös uunin, mikroaaltouunin, pakastuksen ja konepesun.

Kuten kaikki Kermansavi-astiat, Hotpot Duot on valmistettu Suomessa, Tulikiven Heinäveden tehtaalla.

Tulikivi Oyj
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20085_11058.jpg
Tulikivi-uuni on varsinainen lämpövoimala
Vuolukivi on synnynnäinen uunikivi, ja Tulikivi on suurenmoinen vuolukiviuuni. Varaavan Tulikivi-uunin taika perustuu vuolukiven erinomaiseen lämmönvaraus- ja lämmönjohtokykyyn. Yhdessä korkean ominaispainon kanssa ne takaavat erinomaisen lämmitystehon sekä pitkän lämmönluovutusajan.Polttopuut palavat uunin pesässä nopeasti ja tehokkaasti, jolloin uunin massa varaa lämmön ripeästi itseensä. Pari pesällistä puuta riittää lämmittämään huoneen kuin huoneen, ja lämpöä huokuu sisätiloihin yli vuorokauden. Niinpä Tulikivi-uuni ei tuhlaa lämpöä eikä puuta kuten tavallinen kamiina tai avotakka, joissa täytyy pitää tulta yllä jatkuvalla syötöllä.
200611_789.jpg
Luonnonkivi on vaivaton ratkaisu
Luonnonkivi henkii yksilöllisyyttä, aitoutta ja arvokkuutta. Rakennusmateriaalina siinä yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla käytännöllisyys, esteettisyys ja kestävyys. Luonnonkivi on myös vaivaton ratkaisu, kun luotat ammattilaisiin jo suunnitteluvaiheessa.Useimpien rakentajien toiveena on valita materiaalit, jotka tarjoavat silmänruokaa, mutta vaativat vähän huolenpitoa. Luonnonkivet helpottavat olennaisesti pintojen kunnossapitoa, sillä ne ovat kestäviä ja helppohoitoisia. Ne sopivat yhtä hyvin niin uudispihoihin kuin saneerattavaan pihaan. Luonnonkiven ominaisuuksia arvostetaan, mikä merkitsee arvonnousua kiinteistölle.Lisätietoa luonnonivistä
20123_30161.jpg
Luonnonkivestä on moneksi
Luonnonkivi henkii ympärilleen yksilöllisyyttä, aitoutta ja arvokkuutta. Sisustusmateriaalina siinä yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla käytännöllisyys, esteettisyys ja kestävyys. Luonnonkiven ominaisuuksia arvostetaan, mikä merkitsee arvonnousua asunnolle. Luonnonkivi on erittäin käytännöllinen materiaali kodin eri pinnoille.Lisää luonnonkivipinnoista
200711_7329.jpg
Tähtäimessä pienempi velka
Omakotitalon rakentamisen kustannukset ovat olleet noususuuntaisia erityisesti viimeisen vuoden aikana. Rakennuskustannusindeksin mukaan pientalon rakennuskustannukset nousivat syyskuussa 2007 noin 6 prosenttia edellisvuoteen verrattuna. Erityisen voimakkaasti ovat kallistuneet puutavara ja jotkut eristemateriaalit. Samaan aikaan ovat nousseet myös metallin ja öljyn maailmanmarkkinahinta. Hintojen nousun lisäksi myös korkotaso on noussut vuodesta 2005 alkaen noin prosenttiyksikön vuosivauhtia. Silti korot ovat edelleen historiallisen alhaisella tasolla. Vuonna 2005 asuntolainojen keskikorko oli alimmillaan. Samaan aikaan myös inflaatio oli alhainen ja varsin tasainen. Edellä mainitut asiat yhdessä tonttien hintojen nousun kanssa ovat nostaneet pientalon rakentamisen kokonaiskustannuksia ja sitä myöden myös velkataakan määrää ja takaisinmaksuaikaa. Vuosikymmeniä pitkät asuntolainat ovat olleet yleistymään päin. Rakentaminen on myös vähenemään päin, mutta edelleen ollaan aloituksissa vuoden 2004 tasolla, vaikka ei huippuvuoden 2005 tasolle ylletäkään.
20184_52785.jpg
Kodin pitää toimia lapsiperheessä. Älylukko helpottaa arjen tuloja ja menoja
Avaimettomuus tekee arjesta sujuvampaa. Älylukon toiminnan voi räätälöidä oman perheen tarpeiden mukaan ja se mahdollistaa paitsi kodin lukituksen myös kulun hallinnan ja seuraamisen. Voit luottaa, että sinulle arvokkaat asiat ovat aina turvassa oletpa kotona, töissä tai lomalla. Yale Doorman on asennettavissa niin vanhoihin kuin uusiin oviin.Kodin turvallisuus huipputasollaYale Doorman -älylukko on monen Porin asuntomessualueelle 2018 rakennetun talon valinta. Upeaan, joen rannalla sijaitsevaan Villa Poijuun muutti messujen jälkeen kolmilapsinen perhe.
201711_50820.jpg
Kandidaatintie, Kauniainen
Näyttävän, vuonna 1984 rakennetun Eurohouse-talon täydellinen kattoremontti kuukaudessaKATTOJEN KUNKKU 2018 -REMONTTIKOHDETOTEUTUS /Suomen KattoCenter OyKauniaisissa on useitakin hienoja rakennuksia, mutta harva herättää yhtä paljon huomiota kuin tämä rehevässä puistomaisessa ympäristössä sijaitseva valkotiilinen ja jykeväkattoinen Eurohouse-talo. Se saa kiittää viehätyksestään paljon monimuotoista kattoaan.Kattoremontti tuli ajankohtaiseksi, kun seniori-ikään ehtinyt omistajapariskunta Riitta ja Christian alkoivat huolestua alkuperäisen betonitiilikatteen kunnosta. Christian väsyi myös kiipeilemään vuosittain puhdistamaan monimuotoisen katon rännejä syksyn lehdistä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton