• Etusivu
  • Talo

Helkama JOPO

Rakentajan toimitus
Julkaistu 11.04.2011
20114_25341.jpg

Polkupyörä eli Jopo on olennainen osa suomalaista pyöräilyhistoriaa. Reilujen säätövarojensa ansiosta klassikkopyörä sopii lähes kaikille, joten eipä ihme että Jopoja löytyi aikoinaan lähes jokaisen perheestä tai ainakin naapurista. Tällä vuosituhannella legenda teki komean comebackin ja valloitti mutkattomalla designillaan erityisesti nuorten sydämet. Hyväntuulisessa suosikkipyörässä on rungon värisiksi maalatut lokasuojat, tukeva tavarateline ja vakuutusyhtiön hyväksymä lukko.

  • Alumiinivanteet
  • Jalkajarru
  • Lukko
  • Tavarateline
  • Kuormaside
  • Rengaskoko 24"

Vastaa tutkimukseen ja voita Helkama Jopo
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20072_3456.jpg
Icopal Fastlock Uni
Valitsemalla katokseesi valokatteen, voit nauttia kesäillasta ulkona grillaten vaikka sadekuuro yllättäisi! Valokate suojaa sateelta mutta päästää valonsäteet sisään aurinkoisella säällä. Fastlock Uni on täysin tiivis ja kaunis katevaihtoehto kaikenlaisiin piharakennuksiin kuten autokatokseen, huvimajaan tai grillikatokseen - kotipihaan tai mökille.
20117_27127.jpg
Bostadsmässan i Karleby
Hav, båtliv, tomter med egen strand samt sju strandbastur, förutom det exceptionella runda området återspeglar i korthet Bostadsmässan i Karleby som har öppnats för allmänheten fredagen den 15.7. På området finns åtta tomter med egen strand och två med strandrätt.Temat för Finlands största avgiftsbelagda sommarevenemang, som ordnas för 42:a gången, är "Hem i olika storlekar – för människor i olika livsskeden". Sammanlagt 40 hem presenteras, från små våningshusbostäder till villor med egen strand.- Den speciella formen och havsnärheten gör att området är exceptionellt i jämförelse med Österbotten och ganska ovanligt i också i det övriga Finland.
20225_78301.jpg
Vanhan keskuspölyn­imurin imuteho hiipuu, kotimaisella ratkaisulla imuroinnin iloa
Toimittajamme kotona Allawayn keskuspölynimuri on ainut alkuperäinen kalustus omakotitalossa, joka on rakennettu vuonna 1988. Talossa on vaihdettu lämmitysmuotoakin matkan varrella, mutta keskuspölynimurille ei ole koskaan tehty mitään. On tullut aika ottaa selvää, miten onnistuu keskuspölynimurin päivitys uuteen.
Ipad pöydällä
Kiinnostaako keittiösuunnittelu?
TTS järjestää muun muassa monipuolista rakentamiseen ja remontointiin liittyvää koulutusta. Tarjolla on kestoltaan lyhyempiä kursseja sekä pidempiä koulutuksia, jotka tähtäävät ammattitutkintoon. Ajankohtaisia kursseja tällä hetkellä ovat keittiösuunnittelukurssi ja asbestityökurssi.Tutustu koulutuskalenteriin
202212_78157.jpg
Pienennä riskiä vahingoille - Kunnon koti kaikille
Vietätkö mahdollisesti unettomia öitä miettien, onkohan kodissa kaikki kunnossa? Eihän katto vuoda yläpohjaan ja ullakolle, tai alapohjassa viihdy homekasvusto? Omassa kodissaan tulisi voida olla ja elää huoletonta ja sitä ihan tavallista arkea ilman, että tarvitsee erikseen murehtia. Hyvällä ja säännöllisesti tapahtuvalla kunnossapidolla sekä huoltotoimilla saa aikaan ihmeitä.
26_P_156861_1.jpg
Ilmanvaihto paranee vaihtamalla - kuuntele Kivijalka-podcast
Hyvä sisäilma on yksi mukavan ja terveellisen asumisen peruspilareista. Mutta etenkin vanhemmissa asunnoissa tämä asia ei välttämättä ole kunnossa.Nykyaikaiset ilmanvaihtokoneet toimivat fiksusti – niistä löytyy esimerkiksi kosteusanturi, jonka avulla kone osaa vaikkapa suihkun jälkeen automaattisesti tehostaa ilmanvaihtoa pesutiloissa. Hiilidioksidianturi puolestaan säätää ilmanvaihtoa tunnistaessaan tehostamistarpeen henkilömäärän muuttuessa. Laitteet on myös nykyään varustettu lämmöntalteenotolla, joka säästää energiaa ja parantaa asumismukavuutta.Mistä sitten tietää, että ilmanvaihtoremontti saattaisi olla ajankohtainen? Siihen saadaan vastaus Kivijalka-podcastissa, jossa pääteemana on ilmanvaihtoremontti. Asiantuntijana aiheesta keskustelemassa on Koulutuspäällikkö Ali Aaltonen Vallox Oy:sta.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton