Varaaja remonttikohteeseen

Lämmin vesi on käytännöllisen ja mukavan asumisen perusasioita. Nykyaikaisen ja energiaa säästävän pientalon lämmitysteknologian ydin on lämmön varaaminen ja siirtäminen veden avulla. Veden korkean lämmönvarauskyvyn ansiosta Akvaterm-varaajan liittäminen lämmitysjärjestelmään nostaa merkittävästi hyötysuhdetta, laskee energiakustannuksia sekä pienentää ympäristöpäästöjä.

Akvaterm-varaajan käyttö on riippumaton energian lähteestä tai lämmitysjärjestelmästä. Lämmönlähteenä voi olla aurinko-, puu-, pelletti-, tuuli-, tai maalämpöenergian lisäksi perinteinen sähkö-, öljy-, tai kaasulämmitys tai niiden yhdistelmät. Tarvittaessa energialähdettä voidaan muuttaa tai lämmitysjärjestelmää voidaan täydentää. Varaajan vesi käy niin lämmitykseen kuin lämpimäksi käyttövedeksikin.

Akvasan-saneerausvaraajat

Lämmön varaaminen ja siirtäminen veden avulla on luonnollinen ja tehokas tapa, jota suomalaiset ovat käyttäneet kotiensa lämmitykseen jo sukupolvien ajan.
Akvasan-saneerausvaraaja on kehitetty ahtaisiin tiloihin ja kuljetusaukkoihin. Varaajan halkaisija on 800 mm.

Sarja Akvasan 0,5 on erityisen matala. Tehokas lieriömuoto on ominaisuuksineen säilytetty. Eristeratkaisuna on 50 mm:n saumaton polyuretaani teräslevykuosisena. Akvasan EK-mallissa on lämminvesikierukka sekä päivä- että yösähkövastusyhteet.

Sähkövastuksella täydennettynä se on ominaisuuksineen erinomainen käyttövedenlämmitin. Kun tarvitaan vain lämmintä käyttövettä esim. kesäaikaan, voidaan E-malli kytkeä pois käytöstä. Kaksoiskattiloille lisävesivaraaja - hyvä hyötysuhde, puhdas palaminen, ei kiehumista kattilassa.
Akvasan 0,7 EK ja EAkvasan 0,7 EK ja E
 
Julkaistu
12.4.2011