Parasta pihaan ja puutarhaan IDEA 2011 -kilpailu - osallistu ja voita matka aurinkoon (arvo 2 500 €)

Tee Se Itse -palsta on yksi Puutarha.netin suosituimmista palveluista. Palstalle on koottu erilaisia ohjeita nikkaroinnista kiinnostuneille - sekä pieniä ja suuria ideoita kotipuutarhureiden kokeiltaviksi!

Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua Tee Se Itse -palstan täydentämiseen, sillä Parasta pihaan ja puutarhaan IDEA 2011 -kilpailu etsii pihoista ja puutarhoista löytyviä tai vielä toteuttamista odottavia ideoita. Kilpailuun voit ilmoittaa minkä tahansa puutarhaan sopivan idean; kauniin yksityiskohdan puutarhassasi, näyttävän istutusryhmän, viihtyisän oleskelualueen tai itse nikkaroimasi tarvikkeen tai rakennelman! Kilpailuun voi osallistua 7.4.-30.8.2011 välisenä aikana. Kilpailun voittaja ratkeaa syyskuussa järjestettävässä loppuäänestyksessä. Pääpalkintona on 2500 € arvoinen matkalahjakortti.

Kilpailuun osallistuminen

1. Osallistu kilpailuun lähettämällä meille kuva tai kuvasarja ideastasi sähköisessä muodossa.
Kuviin on hyvä laittaa myös kuvatekstit. Kilpailuun osallistuvalla tulee olla oikeus lähettämiensä kuvien, tekstin ja piirustusten julkaisemiseen ja lupa kuvissa mahdollisesti esiintyviltä ihmisiltä.

2. Liitä mukaan kuvaus ideasta ja sen tarkoituksesta sekä mahdolliset työohjeet ja lista tarvikkeista.
Hyvän idean lisäksi äänestäjät arvostavat varmasti myös selkeitä ja seikkaperäisiä ohjeita. Ideoiden ei siis tarvitse olla ennennäkemättömiä, vaan helppo toteutus, edullisuus, toimivuus tai selkeät ohjeet saattavat olla suosion salaisuus.

Osallistu kilpailuun tästä

Kilpailun voittaja ratkaistaan äänestämällä

1. Lukijat äänestävät kuukausittain kaksi parasta ideaa loppuäänestykseen
Kaikkien osallistuneiden pihaideoiden kesken on käynnissä kuukausittainen äänestys, josta kaksi eniten ääniä saanutta ideaa pääsee jatkoon ja syyskuussa järjestettävään loppuäänestykseen tavoittelemaan pääpalkintoa. Äänestys tapahtuu idean esittelyn yhteydessä olevasta Äänestä-nappulasta. Joka kuukauden vaihteessa äänestystulokset nollataan ja ei jatkoon päässeet ideat osallistuvat jälleen seuraavan kuukauden äänestykseen.

2. Suuri loppuäänestys syyskuussa
Syyskuussa järjestetään kaikkien kuukausittain jatkoon päässeiden ideoiden kesken loppuäänestys. Loppuäänestyksessä ovat mukana myös Rakentaja.fi-palvelun Tee se itse IDEA 2011 -kilpailusta kuukausittain jatkoon päässeet ideat. Loppuäänestyksessä eniten ääniä saaneen idean lähettäjä voittaa matkalahjakortin, jonka arvo on 2 500 €.

Palkinnot

  • Pääpalkinto: Matkalahjakortti, arvo 2 500 €.

  • Syyskuun loppuäänestyksessä eniten ääniä keränneen idean lähettäjä voittaa matkalahjakortin aurinkoon.

  • Kuukausipalkinnot: Suomalainen koti -sisustuskirja, arvo 68 €.

  • Joka kuukausi jatkoon päässeiden ideoiden lähettäjät palkitaan Suomalainen koti -sisustuskirjalla.

Osallistu kilpailuun tästä

Katso kilpailun satoa
 
Julkaistu
4.4.2011