Steelman on näyttävä sisällä ja ulkona

Näyttävistä STEELMAN-kaide- ja porrasmalleista löydät sopivat niin sisätiloihin kuin parvekkeille, kuisteille ja terasseille. STEELMAN-tuotteet on myös suunniteltu täyttämään kaikki turvallisuusmääräykset.

Lisää Steelman-tuotteista

Steelman-portaiden metalliosat ovat harjattua, ruostumatonta terästä. Glossy-kaide on turvalasia.Steelman-portaiden metalliosat ovat harjattua, ruostumatonta terästä. Glossy-kaide on turvalasia.

Kaunis katsoa, kätevä koota

Helppo ja nopea
Moduulirakenteinen Steelman-kaide perustuu määrämittaisiin ja asennusvalmiisiin komponentteihin, joista kaiteiden kokoaminen onnistuu ohjeita seuraamalla helposti ja ilman erikoistyökaluja. Koska kyseessä on valmiiksi suunniteltu järjestelmä, saat omat kaidetarvikkeesi nopeasti ja varmasti.
Kestävä ja ekologinen
Ruostumaton teräs on tyylikästä, kestävää ja helppohoitoista.

Ulkokäyttöön tulevat kaiteet ovat haponkestävää terästä, joten ne säilyttävät kauneutensa myös taivasalla.

Teräs on ympäristöystävällinen valinta:

  • äärettömän kestävää


  • ei vaadi pintakäsittelyjä


  • 100 % kierrätettävää.
Kokonaan jaloteräksinen Steely-kaide sopii sekä sisälle että ulos.Kokonaan jaloteräksinen Steely-kaide sopii sekä sisälle että ulos.
Kotimaista laatutyötä
Steelman-kaiteita markkinoi ja myy Stalatech, joka on suomalaisen Stalatube Oy:n tytäryhtiö. Kaiteet valmistetaan käsityönä Turun Teräskalusteella laadukkaasta, kotimaisesta Stalatuben jaloteräsputkesta.

Steelman-portaat ovat design-tuote

Steelman-portaat ovat erittäin tyylikäs desing tuote, joka varmasti nostaa myös asuntosi arvoa.

Steelman-portaita on kolmea eri mallia: suora, L:n muotoinen ja U:n muotoinen. Steelman-portaiden askelmat ja lepotaso ovat massiivipuiset.
Vakiopuulajit ovat:

  • Tammi
  • Pähkinä
  • Pyökki
  • Saarni
  • Kirsikka
  • Teak

Tilauksesta on saatavissa tietenkin myös muita puulajeja.

Mallistomme askelmat ovat aina suorat ja niihin on valmiiksi integroitu tyylikkäät liukuesteet.

Steelman-portaiden kaikki metalliosat ovat harjattua ruostumatonta terästä ja siten erillistä pintakäsittelyä niille ei tarvita.

Kaikki portaat mitoitetaan asiakkaalle toimituskohtaisesti. Portaista luodaan 3D-malli, joka takaa huippulaadun ja ensiluokkaisen asennettavuuden. Portaiden asennus käy mitoituksen, mallinnuksen ja tilavarauksen ansiosta käden käänteessä.

Steelman-portaiden kaiteisiin on valittavissa kaikki Steelman-kaidejärjestelmän vaihtoehdot. Stalatechilta saa myös portaisiin tyylikkäät Steelman-käsijohteet.

Lisää Steelman-tuotteista

 
Päivitetty
6.4.2011