Puukoulu 10
- Sisustaminen puutuotteilla 2


Edellisellä kerralla käytiin läpi puulla sisustamisen yleisperiaatteita. Tällä kertaa käydään läpi sisustuksen eri osia - mitä puutuotteita mihinkin kohteeseen voisi käyttää. Lopussa on vielä kuvagalleria, josta voi poimia ideoita oman kodin sisustamiseen.

Lattia aidosta puusta


Todellista puulattiaa edustaa massiivipuulattia, joka tavallisesti on vahvuudeltaan 28 mm. Massiivipuulattia voidaan toteuttaa joko uivana, kantavan lattian päälle tai kiinteänä, jolloin jokainen lauta kiinnitetään kantaviin rakenteisiin. Puulattia voidaan toteuttaa myös ns. ohutpuulattiana, jossa laudan paksuus on n. 15 mm.

Vaalea lattia antaa mahdollisuuden käyttää sisustuksessa myös voimakkaita värejä. Kuva: Kampin Puu Oy.Vaalea lattia antaa mahdollisuuden käyttää sisustuksessa myös voimakkaita värejä. Kuva: Kampin Puu Oy.

Tutustu myös Puukoulun aiempaan osaan: Massiivipuulattia… Seiniin puupaneeli tai -levy Puupaneeli on suosittu ja perinteinen sein&#...

Vain Rakentaja.fi -palvelun jäsenet voivat lukea tämän artikkelin kokonaan. Kirjaudu palveluun tai liity jäseneksi. Rakentaja.fi-palvelun jäseneksi liittyminen on täysin ilmaista eikä se sisällä henkilöjäsenille kuukausi- tai vuosimaksuja.

Osa artikkelista on tarkoitettu vain jäsenillemme

Kirjaudu palveluun tai liity jäseneksi nähdäksesi artikkelin kokonaan