Laatua asumiseen

Laadukkaat Dovia nosto-ovet, portit ja aidat omaisuuden suojaksi ja turvaksi

Dovia Oy on korkealaatuisista tuotteistaan tunnettu ovi- ja ikkunatehdas, jolla on pitkät perinteet puusepänteollisuuden erikoisosaamisesta.

Tuotteet valmistetaan laadukkaista puuraaka-aineista. Dovialta löytyy myös taitoa yhdistää puuta muihin materiaaleihin.

Dovia tuotteena
Helppokäyttöinen, näyttävä, huoleton, kestävä, turvallinen, energiataloudellinen ja vaivaton ovat laatusanat, joilla Dovian tuotteita voidaan kuvailla.

Dovia-palvelut
Palvelut hoidetaan asiakaslähtöisesti, mittatilaustyönä, kokonaispalveluna ja jämäkästi alusta loppuun.

Autotallinovet

Dovian autotallinovet sopivat mihin tahansa autotalliin, niin uudis- ja saneerauskohteisiin. Mallistoomme kuuluu nosto-ovet, rullaovet, kippiovet ja pariovet. Dovian ammattitaitoinen henkilökunta tulee paikan päälle mittaamaan oviaukon koon. Ovi tehdään mittatilaustyönä; autotalliin räätälöidään juuri sellainen ovi kuin asiakas haluaa. Myös erikoisratkaisut onnistuvat.

Nosto-ovet
Laajasta paneeli-, väri- ja ikkunamallistostamme löytyy juuri omaan taloon sopivat nosto-ovet. Dovia nosto-ovet avautuvat autotallin sisäpuolelle, joten auton voi pysäköidä aivan oven eteen. Tilaa säästävä tekniikka mahdollistaa myös koko huoneen syvyyden hyödyntämisen. Paksut galvanoidut teräspeltipaneelit, polyuretaanieristys ja oven jokaisessa reunassa olevat elastiset kumitiivisteet takaavat hyvän lämpö- ja äänieristyksen. Ovi on jousitusjärjestelmänsä ansiosta vakaa ja erittäin hyvin tasapainotettu. Lisäksi ”kelluvilla” akseleilla varustettu nailonpyörien käyttö minimoi kitkan, minkä ansiosta mekanismi toimii kevyesti myös käsikäyttöisenä.

Kippiovet
Kippiovimallistossa on paljon etuja. Keskeisin on nykyaikainen, vankka ja kestävä rakenne, joka takaa miellyttävän ja turvallisen käytön. Oveen on myös mahdollista asentaa automatiikka kauko-ohjausjärjestelmällä.

KippioviKippiovi
Nosto-oviNosto-ovi
ParioviPariovi
RullaoviRullaovi
Rullaovet
Rullaoven asentamiseen ja käyttöön vaadittava tila on minimoitu. Pienikokoisuutensa vuoksi ovi on erinomainen ratkaisu autotalleihin, joiden ajoluiska on lyhyt. Kynnystä ei tarvita, koska alareunan tiiviste ottaa tiiviisti kiinni lattiaan ja toimii hyvänä lämmöneristeenä kompensoiden lattian mahdolliset epätasaisuudet. Rullaovissa on vakiona pienikokoinen moottori, jossa on avaimella aktivoitava kytkin sekä ulko- että sisäpuolella. Oveen on mahdollista saada myös automatiikka kauko-ohjausjärjestelmällä. Polyuretaanivaahdolla täytetyt alumiinipaneelit ja reunoissa olevat kumitiivisteet takaavat hyvän lämpö- ja äänieristyksen.

Pariovet
Ovi on valmistettu galvanoidusta teräksestä taaten pitkän käyttöiän ilman huoltoja. Molemmat puolet sulkeva lukitus on turvallinen ja helppo. Oveen on saatavissa myös tuuletusritilä.

Automatiikka
Laadukas saksalainen Dovia-automatiikka on luotettava ja varmatoiminen kumppani Dovia nosto-oville. Koneisto on hiljainen ja toimii varmasti myös Suomen vaativissa olosuhteissa. Uusimman, patentoidun tekniikan ansiosta annamme automatiikalle viiden vuoden supertakuun.

Porttityyppejä on useita

Liukuporttimalli aukeaa liukuen sivulle aidan viereen. Portti voi olla käsi- tai automaattikäyttöinen.

Lehtiportti voi olla yksi tai kaksi lehtinen. Portti on joko sisään tai ulos aukeava. Portit voivat olla käsi- tai automaattikäyttöisiä.

Käyntiportti kruunaa aitakokonaisuuden. Portti voi olla käsi- tai automaattikäyttöinen.

Lisäksi Dovialta saa aitalementit taikka aitaan integroidun postilaatikon.

Tietenkin porttiin on saatavissa kaukosäädin, joka aukaisee portin jopa kuudeta metristä.

ClassicClassic
LuxLux
StyleStyle
Dovia Oy
Harkkotie 2
15560 Nastola
p. 040 480 1416
 
Päivitetty
25.3.2011