Puukoulu 9
- Sisustaminen puutuotteilla


Puu on elävä ja lämmin materiaali, jota voidaan käyttää melkein kaikissa kodin pinnoissa. Puu on tekstuuriltaan kaunis materiaali. Se ei ole pelkästään ulkonäön kannalta hyvä materiaali, vaan sillä on myös muita hyviä ominaisuuksia. Puu on lämmin materiaali, jota on miellyttävä koskettaa. Puu toimii myös kosteuden tasapainottajana sitomalla itseensä tai luovuttamalla kosteutta ympäröivien olosuhteiden mukaan.

Tyypillisin tapa käyttää puuta sisustamisessa on panelointi. Toinen lähes yhtä yleinen käyttökohde on puulattia. Puulattia voi olla ns. parketti tai massiivipuulattia. Puun lisäksi sisustamiseen soveltuvat puulevyt, kuten vaneri.

Miltei kliseen mukaisesti voidaankin todeta, että suomalainen pitää puulla sisustamisesta.
Puu on suomalaisille rakas materiaali.Puu on suomalaisille rakas materiaali.
Värimaailman valinta
Puulla sisustamisessa kuten muussakin sisustamisessa tärkeä rooli on värien yhteensovittamisella ja kontrasteilla. Sisustamisessa...

Vain Rakentaja.fi -palvelun jäsenet voivat lukea tämän artikkelin kokonaan. Kirjaudu palveluun tai liity jäseneksi. Rakentaja.fi-palvelun jäseneksi liittyminen on täysin ilmaista eikä se sisällä henkilöjäsenille kuukausi- tai vuosimaksuja.

Osa artikkelista on tarkoitettu vain jäsenillemme

Kirjaudu palveluun tai liity jäseneksi nähdäksesi artikkelin kokonaan