• Etusivu
  • Talo

Laatua asumiseen

Rakentajan toimitus
Julkaistu 25.03.2011
20113_25106.jpg

Kippiovi

Laadukkaat Dovia nosto-ovet, portit ja aidat omaisuuden suojaksi ja turvaksi

Dovia Oy on korkealaatuisista tuotteistaan tunnettu ovi- ja ikkunatehdas, jolla on pitkät perinteet puusepänteollisuuden erikoisosaamisesta.

Tuotteet valmistetaan laadukkaista puuraaka-aineista. Dovialta löytyy myös taitoa yhdistää puuta muihin materiaaleihin.

Dovia tuotteena
Helppokäyttöinen, näyttävä, huoleton, kestävä, turvallinen, energiataloudellinen ja vaivaton ovat laatusanat, joilla Dovian tuotteita voidaan kuvailla.

Dovia-palvelut
Palvelut hoidetaan asiakaslähtöisesti, mittatilaustyönä, kokonaispalveluna ja jämäkästi alusta loppuun.

Autotallinovet

Dovian autotallinovet sopivat mihin tahansa autotalliin, niin uudis- ja saneerauskohteisiin. Mallistoomme kuuluu nosto-ovet, rullaovet, kippiovet ja pariovet. Dovian ammattitaitoinen henkilökunta tulee paikan päälle mittaamaan oviaukon koon. Ovi tehdään mittatilaustyönä; autotalliin räätälöidään juuri sellainen ovi kuin asiakas haluaa. Myös erikoisratkaisut onnistuvat.

Nosto-ovet
Laajasta paneeli-, väri- ja ikkunamallistostamme löytyy juuri omaan taloon sopivat nosto-ovet. Dovia nosto-ovet avautuvat autotallin sisäpuolelle, joten auton voi pysäköidä aivan oven eteen. Tilaa säästävä tekniikka mahdollistaa myös koko huoneen syvyyden hyödyntämisen. Paksut galvanoidut teräspeltipaneelit, polyuretaanieristys ja oven jokaisessa reunassa olevat elastiset kumitiivisteet takaavat hyvän lämpö- ja äänieristyksen. Ovi on jousitusjärjestelmänsä ansiosta vakaa ja erittäin hyvin tasapainotettu. Lisäksi "kelluvilla" akseleilla varustettu nailonpyörien käyttö minimoi kitkan, minkä ansiosta mekanismi toimii kevyesti myös käsikäyttöisenä.

Kippiovet
Kippiovimallistossa on paljon etuja. Keskeisin on nykyaikainen, vankka ja kestävä rakenne, joka takaa miellyttävän ja turvallisen käytön. Oveen on myös mahdollista asentaa automatiikka kauko-ohjausjärjestelmällä.

Nosto-ovi
Nosto-ovi
Pariovi
Pariovi
Rullaovi
Rullaovi

Rullaovet
Rullaoven asentamiseen ja käyttöön vaadittava tila on minimoitu. Pienikokoisuutensa vuoksi ovi on erinomainen ratkaisu autotalleihin, joiden ajoluiska on lyhyt. Kynnystä ei tarvita, koska alareunan tiiviste ottaa tiiviisti kiinni lattiaan ja toimii hyvänä lämmöneristeenä kompensoiden lattian mahdolliset epätasaisuudet. Rullaovissa on vakiona pienikokoinen moottori, jossa on avaimella aktivoitava kytkin sekä ulko- että sisäpuolella. Oveen on mahdollista saada myös automatiikka kauko-ohjausjärjestelmällä. Polyuretaanivaahdolla täytetyt alumiinipaneelit ja reunoissa olevat kumitiivisteet takaavat hyvän lämpö- ja äänieristyksen.

Pariovet
Ovi on valmistettu galvanoidusta teräksestä taaten pitkän käyttöiän ilman huoltoja. Molemmat puolet sulkeva lukitus on turvallinen ja helppo. Oveen on saatavissa myös tuuletusritilä.

Automatiikka
Laadukas saksalainen Dovia-automatiikka on luotettava ja varmatoiminen kumppani Dovia nosto-oville. Koneisto on hiljainen ja toimii varmasti myös Suomen vaativissa olosuhteissa. Uusimman, patentoidun tekniikan ansiosta annamme automatiikalle viiden vuoden supertakuun.

Porttityyppejä on useita

Liukuporttimalli aukeaa liukuen sivulle aidan viereen. Portti voi olla käsi- tai automaattikäyttöinen.

Lehtiportti voi olla yksi tai kaksi lehtinen. Portti on joko sisään tai ulos aukeava. Portit voivat olla käsi- tai automaattikäyttöisiä.

Käyntiportti kruunaa aitakokonaisuuden. Portti voi olla käsi- tai automaattikäyttöinen.

Lisäksi Dovialta saa aitalementit taikka aitaan integroidun postilaatikon.

Tietenkin porttiin on saatavissa kaukosäädin, joka aukaisee portin jopa kuudeta metristä.

Classic
Classic
Lux
Lux
Style
Style
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

201511_44856.jpg
Puhdas koti ja raikas sisäilma
Keskuspölynimuri on järkevä ratkaisu kodin siivoukseen. Sen etuina perässä vedettävään imuriin nähden ovat käytön helppous, mukavuus ja parempi siivoustulos.Puzerin uuden Easy² keskuspölynimurin asennus on helppoa sekä uuteen, että valmiiseen taloon tai kerrostalohuoneistoon. Keskusyksikkö vie vain vähän tilaa ja se voidaan sijoittaa helposti esimerkiksi kodinhoitohuoneen seinälle, siivouskomeroon tai kodin tekniseen tilaan.
202111_73748.jpg
Sisustamista helpottavat ratkaisut
Tilojen suunnittelua monikäyttöisemmiksi ja ratkaisuja kotien ja toimistojen tilaongelmiin, on luotu helpottamaan Liune-ratkaisuja. Sisustussuunnittelu saa tilaa sekä mahdollisuuksia ja huoneista tulee helposti muunneltavia, kun väliseinien runko on valmistettu parhaista ratkaisuista, kuten Liunen seinän sisään liukuvista väliovista ja Gypsteel-rangoista. Liunen seinän sisään liukuva väliovi jättää kaiken seinä- ja lattiapinnan vapaaksi sisustukselle, ja ovi itsessäänkin on upea sisustuselementti.
Olohuone
Valaistussuunnittelupalvelu merenrantakartanoon
Esittelemme tässä artikkelissa lopputuloksen LedStoren valaistussuunnittelupalvelusta ja toteutuneesta uuden talon valaistuksesta, jossa on yhdistetty uutta ja vanhaa toimivaksi kokonaisuudeksi.
201810_54922.jpg
Näin uusittiin vuonna 1806 rakennetun talon katto
Vuonna 1806 rakennetun suojellun talon katto uusittiinKING OF ROOFS 2019 -KATTOREMONTTIKOHDETOTEUTUS /Eliittikatot OyRuotsinpyhtään Ruukin alueella sijaitsee tämä 1806 rakennettu upea talo. Se on toiminut aikoinaan muun muassa panimona ja viinanpolttimona sekä leipomona. Myöhemmin talo on muutettu asuinkäyttöön ja se on korjattu perusteellisesti v. 1947 Alvar Aallon piirustusten mukaan. Nyt uusittu katto on mahdollisesti peräisin myös tältä ajalta - siitä ei ole vahvistettua, tarkempaa tietoa.
20191_55904.jpg
Ideat, ohjeet ja kivituotteet rakentamisen eri vaiheisiin
Millainen sora ja sepeli käy minnekin? Miten tilaan kiviainekset tontille? Miten varmistan, että perustusten valu sujuu? Voinko asentaa pihakivet itse?
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Urakkasopimuksen sisällön varmistus
Toimenpiteet:Sopimuksen sisältö käydään läpi urakkaneuvotteluissa.Vastuuhenkilöt:ProjektipäällikköDokumentit:UrakkaneuvottelumuistioHyväksyntä:Projektipäällikkö

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton