Talotoimitus vielä kesäksi

Kevät saapuu kohisten ja nyt on oikea aika tilata talo tai kakkoskoti vielä kesäksi.

Jos toimit nopeasti, niin kesäksi on mahdollista saada yksilöllinenkin rakennus. Toki mallistoista löydät runsaasti hyviä Kontion arkkitehtien suunnittelemia vakiomalleja. Nopeimmille saatavana kesäksi myös ammattitaitoisia rakentajia.

Kontio Kimallus AKontio Kimallus A
Kontio Hohto.Kontio Hohto.

Energiatehokas Kontio

Kontion on jo pitkään panostanut tuotekehityksessään myös energiatehokkuuteen. Kontiolta saat parhaat materiaalit ja tarkat työohjeet ja tiiviysmittauspalvelun, jolla varmistat rakennuksesi energiatehokkuuden!

Tutkimustyön tuloksena Kontio voi tarjota taloihin ja ympärivuotisiin vapaa-ajan asuntoihin useita energiatehokkaita nykyiset määräykset täyttäviä vaihtoehtoja.

Lisätietoa energiatehokkuudesta ja talomallistot löydät täältä...
Kontiolta saat kaikki tiiviyteen liittyvät materiaalit ja tarkat
kirjalliset hyvin kuvitetut työohjeet.Kontiolta saat kaikki tiiviyteen liittyvät materiaalit ja tarkat kirjalliset hyvin kuvitetut työohjeet.

Laaja hirsivalikoima

Kontiolta löytyy runsaasti taloihin ja kakkos-koteihin sopivia lamelli-, höylä- ja pyörö-hirsiä. Nyt uutuutena myös jykevät 243 ja 275 mm paksut lamellihirret!

Kontio tekee rakentamisen helpoksi

Onnistunut rakennusprojekti alkaa Kontio-myyjän luota. Saat Kontiolta toiveittesi mukaisen materiaalitoimituksen ja luotettavan asennuspalvelun. Käytä hyväksesi hirsirakentamisen parasta asiantuntemusta ja tietotaitoa!
 
Julkaistu
23.3.2011