PAROC® XTT 002 Leikkuupöytä

PAROC Leikkuupöytä helpottaa eristyslevyn leikkaamista, jolloin levystä saadaan eristettävään tilaan sopiva. Leikkuupöydän mittaasteikko yhdessä viivoittimen kanssa tekee leikkuujäljestä mittatarkkaa. Leikkuupöydällä on erityisen helppoa työstää pehmeitä eristelevyjä, kuten PAROC eXtra ja PAROC eXtra plus -levyjä.

Eristyskyvyn kannalta on tärkeää, että eristystyössä käytetään oikean kokoisia ja muotoisia levyjä. Leikkuupöydän ansiosta leikkuujäljestä tulee tarkka. Muistathan, että pehmeitä PAROC eXtra ja PAROC eXtra plus –levyjä leikattaessa kannattaa jättää 2-5 mm ylileveyttä, jolloin eriste täyttää kunnolla koko rungon välin.

Helppoa ja nopeaa

Kuljetuspakkauksessaan kokoamaton Leikkuupöytä on vain 3 cm paksu ja sen pystyttäminen kestää muutaman minuutin. Suojana oleva kuljetuspakkaus taittuu kahdeksi roskalaatikoksi. Tuotteessa ei itsessään siten ole yhtään jätettä. Leikkuupöytä on todella tukeva ja se painaa vain 2,5 kg, joten sen siirtäminen työn edetessä työmaalla on kätevää. Pystytetyn pöydän koko on 1350 x 690 x 640 mm. Kun eristelevyjen leikkuutarve on ohi, voidaan sitä käyttää muihin soveltuviin tarkoituksiin tai hävittää. Kun Leikkuupöytää ei enää tarvita, sen voi polttaa tai viedä pahvin kierrätyspisteeseen.

Muista myös villapuukko

Villapuukko on tarkoitettu erityisesti kivivillan leikkaamiseen. Villapuukossa on pitkä, leveä terä, jonka ansiosta paksujenkin levyjen leikkaaminen on vaivatonta ja leikkuujälki on suora. Terässä on leikkaamisen helpottamiseksi mittaviivasto.

Hyvän leikkuujäljen aikaansaamiseksi Villapuukon tulee olla terävä. Sen teroittaminen onnistuu hyvin työmaaolosuhteissa esimerkiksi betonilattiaa vasten.

Tuotteen hankkiminen

HUOM! Villapöydän toimituspakkaus on litteä, vain n. 3 cm paksu. Pakkauksen leveys n. 1 m ja pituus n. 1,9 m. Toimitus postitse, joten on hyvä huomioida pakkauskoko noudettaessa postin toimipisteestä.

Vinkki: Pakkauksen suojapahveista on tarkoitus taitella laatikko työstössä syntyville leikkuujätteille. Tästä huolimatta pakkauksen voi avata kuljetusta varten. Tällöin siällä olevt leikkuupöydän osat mahtuvat vaikka henkilöauton takapenkille ja suojapahvit voi taitella takakoppaan, sillä ne kannattaa säilyttää leikkujäteastiaa varten.

Osta tuote Jäsentukusta edulliseen tutustumishintaan...
Villapuukon terää suojaa pahvikotelo. Villapuukon terä on pituudeltaan 300 mm, kokonaispituus on 485 mm.Villapuukon terää suojaa pahvikotelo. Villapuukon terä on pituudeltaan 300 mm, kokonaispituus on 485 mm.
 
Julkaistu
22.3.2011