Poistoilmalämpöpumppu hyödyntää jäteilman

Nilan-poistoilmalämpöpumput hoitavat talon sekä käyttöveden lämmityksen ja talon viilennyksen. Poistoilmalämpöpumput poistavat huoneiston "käytettyä" ilmaa.

Osallistu kilpailuun Ajankohtaista-kohdan linkistä

Jätä yhteydenottopyyntö

Poistoilmalämpöpumpulla säästöä lämmityskustannuksiin

Voit säästää luontoa tehokkaasti kotisi lämmittämisessä – Nilanilla korvaat jopa 60% ostoenergiasta. Poistoilmapumpussa on lämmönlähteenä nimensä mukaisesti talon oma poistoilma, josta saadaan vuodessa jopa 6000–10000 kWh “ilmaista” energiaa. Kaiken lisäksi kesällä Nilan viilentää talon pitäen sisäilman aina miellyttävänä.

Lisäksi viilennys on aina ilmaista kun käyttövettä lämmitetään tai päinvastoin.

Ja ilman rumentavia ulkoyksiköitä.

Nilan sykkii raikasta lämpöä

Nilan-lämpöpumppu on mullistava ratkaisu sekä uudisettä remonttikohteissa. Se tukee kaikkia käytössäsi olevia lämpöjärjestelmiä. Nilanin lämpöpumppuun perustuva lämmön talteenotto tarkoittaa, että jokaista kompressorin käyttämää kilowattituntia kohti laitteella tuotetaan tuloilmaan jatkuvasti 3–4-kertaisesti lämpöä.

Luotettavaa tekniikkaa

Nilan on kuin perheenjäsen – luotettava ystävä, jonka kehittynyt tekniikka huolehtii uskollisesti lämmöntuotannosta ja talteenotosta sekä halutessasi myös huoneilman automaattisesta raikastamisesta.

Ohjauspaneelit
ohjauspaneelista ohjelmoidaan kaikki Nilanin toiminnot. Helppokäyttöiseen automatiikkaan voit luottaa. ohjauspaneeleita löytyy kolmea eri mallia: CtS600-, CtS602- ja CtS6000-mallit.

Nilan-suodatus
Nilanin suodatinjärjestelmä poistaa tehokkaasti ilman epäpuhtaudet. Nilan VPL -mallin koneissa käytetään ulkoisia suodatinlaatikoita, jotka asennetaan erikseen tulo- ja poisto ilmakanavistoon halutulla suodatusasteella. E-sarjan laitteissa on sisäänrakennetut suodattimet.

Asentaminen
Rakenneversiosta riippumatta kaikki Nilan-laitteet sisältävät samat perustoiminnot. Vinttimallit soveltuvat parhaiten yläpohja-asennukseen ja seinustoille, kaappimallit alatila-asennukseen vedettäessä putket laitteesta ylöspäin. Ilmastointikanavisto on täysin normaali tulo- ja poistoilmakanavisto. C-mallien tuloilmakanavat on myös eristettävä huolellisesti kondensoitumisen sekä jäähdytystehon vuoksi. Solukumieristystä ei kuitenkaan tarvita vaan eristykseksi riittää min. 20 mm alupinnoitteinen villa.

Osallistu kilpailuun ja voita Nilan lämpöpumppu omaksi!

Nilan haluaa tarjota sinulle mahdollisuuden energiatehokkaampaan tulevaisuuteen. Osallistumalla kilpailuun voit voittaa Nilan EC9 -poistoilmalämpöpumpun. Nilanin avulla säästät jopa 60 prosenttia energiakustannuksissasi - samalla saat puhtaamman ja raikkaamman sisäilman.

* Palkintona oikein vastanneiden kesken arvotaan Nilan EC9 -poistoilmalämpöpumppu (ovh. 8660 euroa) tai jokin muu vapaavalintainen Nilan-laite (poislukien Compact ja VPM).

Alla olevasta linkistä avautuvalta sivulta löytyy linkki kilpailuun.

Osallistu kilpailuun Ajankohtaista-kohdan linkistä

Jätä yhteydenottopyyntö
 
Julkaistu
19.7.2011