Helppo kattoremontti – osta se asennettuna!

Katon tehtävänä on suojata kotia ja sen rakenteita, joten sen kunnosta tulee huolehtia. Monet omakotitalon omistajat kuitenkin lykkäävät tulevaa kattoremonttiaan, ajatellen sen olevan hankalaa ja aikaa vievää. Jos omat taidot eivät riitä, tai aika on kortilla, on itse asentamiselle kuitenkin varteenotettava vaihtoehto: kattoremontin antaminen ammattilaisen hoidettavaksi.

Uudesta katosta haaveilevien on yhä helpompaa tilata taloonsa teräskate asennettuna, sillä Ruukki tarjoaa tuotteidensa mukana asennuspalvelun. Asennuspalvelumme toimii kaikkialla Suomessa. Ruukin ammattilaiset hoitavat asennuksen huolella, nopeasti ja tehokkaasti. Yhä useampi uudisrakentaja ja katon korjaaja haluaa vesikattonsa valmiiksi asennettuna. Palvelun ostaminen säästää paljon aikaa ja luotettavan ammattilaisen voimin katosta tulee oikeaoppisesti tehty ja yksityiskohtia myöten viimeistelty. Lisäksi Ruukin asennuspalvelulla on takuu. Kynnystä kattoremontin teettämiseen madaltaa myös mahdollisuus hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennys, joka voi olla jopa 6000 euroa per talous.

Teräskate on oivallinen valinta kattoremonteissa

Ruukin teräskatteet ovat suosittuja sekä uudisrakentajien että vesikaton korjaajien keskuudessa. Jo 50 vuoden kokemuksella suomalaisesta teräksestä nykyteknologialla valmistetut katot ovat erittäin mittatarkkoja ja kestäviä. Teräskate on helppo valinta korjauskohteissa muun muassa siksi, että silloin ei tarvitse olla huolissaan kattorakenteiden kantavuudesta. Teräskatteille ominaiset kevyet alusja kattorakenteet merkitsevät myös säästöjä materiaaleissa ja asennustyössä. Teräskatto on tiivis ja värivaihtoehtoja on paljon.

 
Julkaistu
8.3.2011