Patioita jokaiselle

Jamar-terassipatio on turvallinen, kestävä ja pitkäikäinen valmispatio, joka on kehitetty avoterassitarpeisiin omakoti-, rivitalo- ja kesämökkiasuntoihin. Sen vankka runko ja ruostumattomat säätöjalkaperustukset takaavat pation jämäkkyyden ja tukevan perustuksen.

Pation pintalaudoituksena on ruskeansävyinen kotimainen puu, mikä takaa miellyttävän ja lämpimän tunteen patiolla oleskeluun. Halutessaan pation voi sävyttää itselleen mieluisen väriseksi sävytetyllä puuöljyllä. Materiaalin ansiosta patio ei ole liukas ja se on turvallinen käyttää.

Patiokokovaihtoehtoja on useita. Patio on mahdollista saada myös mittatilauksena. Terassipatioita yhdistämällä voidaan toteuttaa erimallisia ja -kokoisia patioita käyttötarkoitukseesi sopivaksi kokonaisuudeksi nopeasti ja vaivattomasti. Terassipatio sisältää aina säätöjalkaperustukset, joten se on helppo asentaa vaikka soran, nurmen tai kallion päälle.

Lisätietoa Jamar-terassipatioista...

Porrasaskelmat, kävelytaso, nousutaso sekä terassimatto ovat saatavana terassipatioihin lisävarusteena. Porrasaskelmat helpottavat patiolle tai patiolta pois kulkemista. Lisäksi ne ovat oivallinen ja toimiva ratkaisu patiolta talon sisälle kulkemiseen, jos patio ja talon oma lattia eivät ole samassa tasossa.
Kävelytaso on kehitetty helpottamaan kulkua esimerkiksi pihalla kauempana olevalle pergolalle. Kävelytaso on helppo yhdistää Jamarin muihin patioihin.
Nousutaso on luotu helpottamaan patiolle kulkemista silloin, kun korkeusero ei ole enempää kuin kaksi porrasaskelma. Se on ulkoisen ilmeensä puolesta yhteneväinen, yhdistettävissä patioon ja on näin ollen siisti kokonaisuus pation kanssa. Nousutasoa on suositellaan, mikäli patiolle on päästävä rattailla tai pyörätuolilla.
Terassimatto on miellyttävä, tyylikäs ja lyhytnukkainen. Matto sopii hyvin sekä terassille että parvekkeelle. Muovikuituinen terassimatto on kehitetty vastaamaan suomen vaihtelevat olosuhteet, jolloin se kestää hyvin UV- säteilyn sekä pakkasen ja se on veden läpäisevä.

Terassipatio on helppo asentaa itse, jos haluaa. Myös talviasennus onnistuu; ensin putsataan lumi pois pation alueelta, seuraavaksi perustuskone laittaa perustukset kuntoon. Perustukset tehdään halutessa roroutimattomiksi. Työ jatkui rungon ja pintalautojen asennuksella. Kun otsalaudat ovat apaikoillaan, työ on pakkasessakin päivässä valmis.

 
Julkaistu
3.3.2011