Ole mukana rakentamisen kasvussa - Raksassa

Suomen suurin rakennusalan erikoistapahtuma Raksa tarjoaa jälleen parhaat eväät rakentamiseen, remontoimiseen ja saneeraamiseen. Saman katon alla pääsee tutustumaan kokonaisvaltaisesti alan tarjontaan ja tuotteisiin. Nähtävää riittää niin pien-, rivi-, kerrostaloasukkaille kuin uudisrakentajillekin.

Lisätietoja messuista ->>

Työnäytökset ja tietoiskut

Raksasta löytyy ideat, osaaminen, tekijät ja tuotteet rakentamiseen ja remontoimiseen. Kattava tietoiskuohjelma tarjoaa tietoa mm. värien valinnasta ja yhdistelystä sisustuksessa, keittiöremontoinnista, rakentamisen ja remontoinnin rahoitusvaihtoehtoisesta sekä päivänpolttavasta asunto-osakeyhtiölaista. Messujen työnäytöksissä yleisöllä on mahdollisuus tutustua mm. puuhun sisustusmateriaalina, uuteen luonnonkivipinnoitteeseen ja vinyyliverhoukseen.

Ilmainen rakentaja- ja remonttikoulu Raksassa
Messujen yhteydessä järjestetään ilmainen koulutus kaikille rakentamisesta ja remontoinnista kiinnostuneille. Kaikki koulutukseen saapuvat saavat veloituksetta pääsylipun Raksa-messuille.

Koulutus järjestetään Lahden Messukeskuksessa, Lahti Hallin kokoustiloissa (sisäänkäynti kokoustilat -ovesta), Salpausselänkatu 7, Lahti.
Rakentajakoulu lauantaina 19.3.2011 klo 9 - 12
Remonttikoulu sunnuntaina 20.3.2011 klo 9 - 12
Ilmoittautuminen tilaisuuksiin viimeistään torstaina 17.3.2011, www.prkk.fi, p. 0207 312 312.
Tietoiskut ja työnäytökset C-hallissa jokaisena messupäivänä 18.-20.3.2011

Tietoa taloyhtiöille

Kodin tai mökin rakentaja- ja remontoijajoukon lisäksi Raksa palvelee myös taloyhtiöitä tarjoamalla ajankohtaista tietoa ja palveluita taloyhtiöiden asukkaille ja saneerauksista vastaaville. Perjantaina 18.3.2011 järjestetään Lahti Hallissa Raksa -messujen yhteydessä taloyhtiöiden hallitusten jäsenille sekä isännöitsijöille suunnattu maksuton korjausrakentamisen seminaari. Tilaisuudessa tarjotaan ajankohtaista tietoa mm. asunto-osakeyhtiölain edellyttämistä pitkän tähtäimen korjaussuunnitelmista sekä hissien rakentamisesta hissittömiin kerrostaloihin.

Lisätietoja messuista ->>
 
Julkaistu
7.3.2011