Lyhytkursseilla opit tekemään itse

TTS on vuonna 1924 perustettu valtakunnallinen koulutus-, tutkimus- ja kehittämisorganisaatio, jonka palveluksessa on yli 200 työntekijää ja liikevaihto on noin 20 miljoonaa euroa. TTS:ssä opiskelee vuosittain yli 8000 henkilöä yhä paremmiksi ammattilaisiksi. TTS on mukana vuosittain yli sadassa tutkimus- ja kehittämishankkeessa.

TTS järjestää monipuolista koulutusta niin yksityisille kuin yrityksillekin. TTS:n tavoitteena on parantaa asiakkaiden osaamista, tuottavuutta ja hyvinvointia.

Tutustu koulutuskalenteriin

Mm. nämä lyhytkurssit toteutetaan lähiaikoina

Rakentajapäivät

Sisältö
Rakennushankkeen suunnittelu ja eteneminen, perustus- ja rakennusvaiheen työt, märkätilojen vedeneristys, pintamateriaalien asennus, kodin toiminnallinen suunnittelu yms.

Rakennushankkeen sisustusratkaisut

Sisältö
Värit, huonekalujen sijoittelu, valaistus, pintamateriaalit, palvelun tarjoajat.

Kodin toiminnallisten tilojen suunnittelu

Sisältö
Vaatehuollon, peseytymis- ja säilytystilojen ja kuraeteisen suunnittelu.

Keittiösuunnittelu

Sisältö
Keittiön toimivuuden suunnittelu. Kodinkoneiden hoito ja valinta. Päiväkurssilla suunnitellaan keittiö Winner-suunnitteluohjelmalla.

Talonrakennusalan ammattitutkinto, märkätila-asentajan henkilösertifikaatti

Tavoite
Koulutuksen tavoitteena on antaa opiskelijalle sellaiset tiedot ja taidot, että hän pystyy tekemään rakennusten märkätilojen vedeneristystyöt itsenäisesti määräysten, suunnitteluasiakirjojen ja asennusohjeiden mukaan oikeaa työjärjestystä noudattaen.

Pääsyvaatimukset
Koulutukseen voivat hakeutua henkilöt, jotka työskentelevät märkätilojen vedeneristäjinä ja joilla on alan peruskoulutus tai vastaava työkokemus.

Koulutuksen kesto
Märkätilojen vedeneristyskoulutukseen sisältyy yksi teoriapäivä, minkä jälkeen on kirjallinen tentti sekä työnäyttö sertifioidulla vedeneristeellä tai muovimatolla työmaaolosuhteissa. Näyttöjä arvioidaan koulutuksen alusta lähtien.

Kurssien hinnat ja päivämäärät löydät koulutuskalenterista.

Tutustu koulutuskalenteriin, katso tarkemmat tiedot kursseista ja ilmottaudu mukaan TÄÄLLÄ

 
Julkaistu
25.2.2011