• Etusivu
  • Talo

Puzer Aino - Tiennäyttäjä

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö KP-Tekno Oy
Päivitetty 16.09.2011
20112_24493.jpg

Puzer Aino edustaa uudenlaista designia ja viimeisintä teknologiaa. Tuotetta on suunnitelleet yhdessä muotoilijat ja insinöörit. Näin on kehitetty uusi ja edistyksellinen sekä tyylikäs imurimalli, jossa käytetään Puzer Eeva -mallissa hyväksi osoittautunutta pölypussiratkaisua. Tuote koostuu vain muutamasta tarkkaan suunnittelusta komponentista ja käyttöä helpottaa imurin uusi ohjauselektroniikka.

Aino on tehokkain laite Puzer-imureiden mallivalikoimassa. Puzer Aino sopii erinomaisesti täydentämään uuden talon käyttöteknologiaa. Se on myös haluttaessa helppo vaihtaa vanhan keskusimurin tilalle.

Suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota pieneen kokoon, mutta suureen imutehoon ja huollon helppouteen. Pienen kokonsa ansiosta imurille on helppo löytää asennustila ja tinkimättömän muotoilun ansiosta laitteen voi asentaa näkyville.

Iso pölypussi riittää normaalikäytössä yli vuoden ja LCD-näyttö opastaa mm. pussin vaihtotarpeen arvioinnissa. Puzer Ainossa on uutuutena tunnistinjärjestelmä, joka antaa koneen LCD-näytölle signaalin pussin vaihtotarpeesta ja käyttötunti-ilmaisin edesauttaa asian ennakointia. Pölyt kerääntyvät pölypussiin, jonka läpi imurin ilmavirtaus kulkee. Pöly tiivistyy pussissa ja siksi siihen mahtuu noin nelinkertainen määrä verrattuna tavanomaisen keskusimurin n. parinkymmenen litran säiliöön verrattuna. Tiivistymisen ansiosta pussin sisältö ei pölise pussia vaihdettaessa ja muutenkin vaihtotoimenpide on varsin vaivaton. Käyttömukavuutta lisää alhainen käyntiääni.

20112_24538.jpg
KP-Tekno Oy
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

Sohvan imurointi
Puzer Easy kerrostaloon
Vietämme suurimman osan vuorokaudesta sisätiloissa, joten sisäilman laadulla on erittäin suuri merkitys hyvinvointiimme. Puzer-keskuspölynimuri on kätevä ja tehokas ratkaisu sisäilman laadun parantamiseen. Keskuspölynimuri ei ole alunperin suomalainen keksintö, mutta täällä niiden tuotekehitys on kulkenut pitkin harppauksin eteenpäin. Kehityksen kärkijoukoissa kulkevalla KP-Teknolla on jo viisitoistavuotinen kokemus keskuspölymimurien valmistuksesta. Yrityksen Puzer-mallisto on saavuttanut vankan jalansijan Suomen keskuspölynimurimarkkinoilla, ja Puzerit tunnetaan myös eri puolilla Eurooppaa sekä Japanissa ja Kiinassa.Lisätietoa keskuspölynimureista...Puzer Easyn voit hankkia myös Jäsentukusta...Perinteiset Puzer-keskuspölymimurit soveltuvat käytettäviksi omakoti-, rivi- ynnä muissa pientaloissa, joissa tavallista imuria käytettäessä ongelmaksi muodostuva mikropöly johdetaan poistoilmaputkiston kautta suoraan ulkoilmaan. Uusinta mallia, Puzer Easyä, voidaan käyttää myös kerrostaloissa sijaitsevissa asunnoissa ja toimistotiloissa, koska se ei vaadi imu- eikä poistoilmaputkistoa. Poistoilma johdetaan täysin puhdistettuna siihen tilaan, johon imuri on asennettu.
Perhe yhdessä sohvalla
Puhtaampi koti - mikrohiukkaset pois sisäilmasta
Vietämme päivittäin lähes 90 % ajastamme sisätiloissa. Työpaikoilla on kiinnitetty huomiota sisäilman laatuun jo pitkään, koska sen on todettu vähentävän ihmisten sairastelua ja parantavan työtehoa. Sen sijaan koti-ilman laatu on jäänyt pienemmälle huomiolle homeongelmaisia koteja lukuun ottamatta. Keskuspölynimuri on yksi ratkaisu parantamaan sisäilman laatua ja tekemään kodistasi miellyttävämmän ja terveellisemmän ympäristön.
Tyttö nojaa sohvaan
Keskuspölynimurin toimintaperiaate
Kun käyttäjä liittää letkun imurasiaan, lähtee imurasialta sähköinen viesti keskusyksikölle laitteiston käynnistämistä varten. Keskusyksikkö käynnistyy ja järjestelmän synnyttämä alipaine aiheuttaa imun runkoputkistossa. Keskusyksikkö on toiminnassa niin kauan, kunnes letku irroitetaan imurasiasta. Kehittyneimmät keskuspölynimurit ovat varustettavissa myös kahvakäynnistyksellä.Yhdellä imurasialla jopa sata neliötäImuroidessa käytetään yleisesti 8 metrin pituista kevyttä letkua, joka ylettyy jopa 100 m² kokoisen alueen siivoamiseen. Imurasiat ovat tyylikkään huomaamattomia ja ne suositellaan asennettavaksi käytön kannalta parhaaseen paikkaan noin metrin korkeudelle.
20199_60146.jpg
Mikä led-valaisimissa maksaa - mistä laatu muodostuu?
Led-valaisimet kehittyvät jatkuvasti, ja maahantuojia ja myyjiä on useita. Miten selvitä voittajana led-viidakossa?
20166_46889.jpg
Sammal ja lika pois katolta!
Katto on talosi viides julkisivu, joka joutuu kaikista kovimmalle rasitukselle. Kesäisin UV-säteily on suurta, syksyllä ja keväällä rankat sateet rasittavat taloasi ja talvella lumi kuormittaa rakenteita. Pitämällä huolta katostasi toimii se paremmin ja pidennät huomattavasti sen käyttöikää.
20166_46909.jpg
Puhdas sisäilma, helppo hengittää
Sisäilman puhtauden parantaminen ja terveyteen positiivisesti vaikuttaminen on avainasemassa Allawayn toiminnassa. Ihminen käyttää tavallisesti vuorokauden aikana noin litran ruokaa, kaksi litraa vettä, mutta vähintään 15 000 litraa ilmaa. Hengitetyllä ilmalla on siis kiistatta suuri vaikutus terveyteen. Ihminen viettää ajastaan noin 90% sisätiloissa, joten ei ole yhdentekevää myöskään minkälaista ilmaa imuri jättää jälkeensä sisätiloihin.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton