Puzer Aino - Tiennäyttäjä


Puzer Aino edustaa uudenlaista designia ja viimeisintä teknologiaa. Tuotetta on suunnitelleet yhdessä muotoilijat ja insinöörit. Näin on kehitetty uusi ja edistyksellinen sekä tyylikäs imurimalli, jossa käytetään Puzer Eeva -mallissa hyväksi osoittautunutta pölypussiratkaisua. Tuote koostuu vain muutamasta tarkkaan suunnittelusta komponentista ja käyttöä helpottaa imurin uusi ohjauselektroniikka.

Aino on tehokkain laite Puzer-imureiden mallivalikoimassa. Puzer Aino sopii erinomaisesti täydentämään uuden talon käyttöteknologiaa. Se on myös haluttaessa helppo vaihtaa vanhan keskusimurin tilalle.
Suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota pieneen kokoon, mutta suureen imutehoon ja huollon helppouteen. Pienen kokonsa ansiosta imurille on helppo löytää asennustila ja tinkimättömän muotoilun ansiosta laitteen voi asentaa näkyville.
Iso pölypussi riittää normaalikäytössä yli vuoden ja LCD-näyttö opastaa mm. pussin vaihtotarpeen arvioinnissa. Puzer Ainossa on uutuutena tunnistinjärjestelmä, joka antaa koneen LCD-näytölle signaalin pussin vaihtotarpeesta ja käyttötunti-ilmaisin edesauttaa asian ennakointia. Pölyt kerääntyvät pölypussiin, jonka läpi imurin ilmavirtaus kulkee. Pöly tiivistyy pussissa ja siksi siihen mahtuu noin nelinkertainen määrä verrattuna tavanomaisen keskusimurin n. parinkymmenen litran säiliöön verrattuna. Tiivistymisen ansiosta pussin sisältö ei pölise pussia vaihdettaessa ja muutenkin vaihtotoimenpide on varsin vaivaton. Käyttömukavuutta lisää alhainen käyntiääni.
 
Julkaistu
20.9.2011