Jäätymätön Supra Plus -vesijohto uudistuu

Jäätymätön Uponorin Supra Plus -vesijohdon lämpökaapeli ja ohjausyksikkö uudistuvat, mikä helpottaa Supran käyttöä ja asennusta.

Supra Plus -putkessa lämpökaapeli tuo tarvittavan energian, jolloin vesi ei pääse jäätymään kovillakaan pakkasilla. Järjestelmässä on yhdessä paketissa PE-virtausputki, eriste ja itsesäätyvä lämpökaapeli. Ne kestävät parhaimmillaan jäätymättä jopa 50 oC pakkasta.

Uusi kaapeli yhdessä uuden ohjausyksikön kanssa mahdollistaa 150 metrin sähkösyötön yhdestä pisteestä aiemman 100 metrin sijasta. Supra on nyt varustettu entistä pidemmällä itsesäätyvällä, 150 metrin lämpökaapelilla (aiemmin 100 metriä). Tämä mahdollistaa aiempaa pidemmät yhtenäiset putkilinjat ja liitoksia tarvitaan vähemmän. Kaapelin nimellisteho on edelleen 10 W/m.

Uusi Supra Plus -ohjausyksikkö on muotoiltu entistä asennus- ja käyttäjäystävällisemmäksi. Ohjausyksikkö säätelee lämpökaapelin toimintaa joko termostaatti- tai käyntiaikakellotoiminnon avulla. Ohjausyksikön koko on kasvanut, mikä tekee kaapeleiden kytkemisen ohjausyksikköön entistä helpommaksi. Kaapeleiden läpiviennit tehdään ohjausyksikön pohjaosan läpi, jolloin kansi on helpompi asentaa.
 
Julkaistu
22.2.2011