Jalotakan teräshormistopaketti

Monipuolinen ja mukautuva

Jalotakan kotimaiset teräshormit soveltuvat useisiin eri uunityyppeihin. Hormistot sopivat puilla lämmitettäviin tulisijoihin ja ovat CE-markittyjä tuotteita. Tämä takaa tuotteiden korkean laadun sekä turvallisuuden.

Teräshormien modulaarinen rakenne mahdollistaa erilaisten rakennusten erityispiirteiden huomioimisen. Teräshormistojen moduulien kokoja on myös mahdolista määritellä.

Savupiipun eristetyn osan kokonaispituus voi olla 2-15 m. Suomen rakennusmääräyskokoelma (E3) antaa ohjeet piipun suojaetäisyyksistä ja vähimmäiskorkeudesta katolla.

Edullinen ja helppo ratkaisu

Jalotakan teräshormit ovat edullisia. Lisäksi säästät perustamis- ja ylläpitokustannuksissa. Voit laskea alustavan hinta-arvion omalle hormistollesi.

Teräshormisto on helppo asentaa. Se on rakenteeltaan kevyt, joten se ei tarvitse vaativia perustuksia. Sisä- ja ulkoputkien liitostapa mahdollistaa helpon ja nopean asennuksen.

Jalotakan asiantuntijat neuvovat mielellään tilauksen ja asennuksen yhteydessä. Mahdolliset muutokset ovat nopeita toteuttaa ja toimittaa, koska tehdas sijaitsee Suomessa.

Perustoimituksessa kaikki tarvittava

Hormistopaketti sisältää kaikki asennuksessa tarvittavat osat. Hormit on helppo asentaa itse niiden mukana tulevien selkeiden asennusohjeiden avulla. Hormistopaketti on mahdollista saada myös asennettuna Jalotakan kattavan asentajaverkoston kautta.

Turvallinen ja kestävä

Kaikki Jalotakan teräshormit valmistetaan ruostumattomasta teräksestä, joka ei rapaudu. Ne ovat erittäin turvallisia. Hormin sisäputki, eristys ja ulkokuori ovat erittäin turvallisia. Hormin sisäputki, eristys ja ulkokuori ovat vähimmäisvaatimuksia paksumpia. Pontattu eriste estää myös lämpösillan muodostumisen ulkokuoreen.

Kaunis sisustuselementti

Hormi voi olla yksi kodin sisustuselementeistä. Jalotakan teräshormien ulkokuoren maalausmenetelmä tarjoaa miltei rajattoman värivalikoiman. Hormin eri materiaaleilla ja pintamäärityksellä pystytään noudattelemaan sisustuksen värisävyjä.
 
Julkaistu
1.3.2011