Boschin Quigo-ristilinjalaserin avulla seinäpintojen suunnittelu on helppoa

Kuvia, värejä, laattoja, hyllyjä tai tapetteja – Quigon avulla saat muunnettua seinäsi vaikka taideteoksiksi. Kodin seinien suunnittelusta on tullut Boschin linjalaserin myötä uskomattoman helppoa. Kompakti linjalaser heijastaa seinään muutamassa sekunnissa selkeän laserristin.

Työskentely linjalaserin avulla on vaivatonta, sillä minilaite vaaittuu itsestään ja säätää säteensä automaattisesti luotisuoraan. Sinun tarvitsee vain asettaa laite haluamaasi paikkaan ja työntää sen lukko ylös: Quigo heijastaa seinään saman tien vaaka- ja pystysuorat suuntaviivat. Käytön helppous innostaa toteuttamaan sisustusideat myös silloin, kun maalaamisesta tai nikkaroimisesta ei ole aikaisempaa kokemusta tai kun kyseessä on tavallista monimutkaisempi toteutus.

Tilaa Quigo Jäsentukusta!

Boschin minilinjalaserin avulla on helppo toteuttaa tarkasti esimerkiksi abstraktit, suorakulmaiset väripinnat.Boschin minilinjalaserin avulla on helppo toteuttaa tarkasti esimerkiksi abstraktit, suorakulmaiset väripinnat.

Rajattomasti ideoita ja helppo käyttää

Minilinjalaserin avulla kodin seinien suunnittelulla on vain mielikuvitus rajana. Abstraktit suorakulmaiset väripinnat, limittäin asetetut hyllytasot, eriväriset tapetit tai pystysuoraan asennettu kirjahylly on helppo toteuttaa tarkasti. 6,5 senttimetrin kokoisen pikku laatikon käyttö sujuu helposti: pystytä, käynnistä, aloita.

Suojaläpän avaamisen jälkeen seinille heijastuvat jopa viiden metrin pituiset laserviivat ja työt voidaan aloittaa: maalarinteippiä maalipintoihin, tarrakuvat kiinni seiniin tai merkit porausrei'istä seinään.

Tämä onnistuu ilman, että laitetta tarvitsee asentaa paikalleen useampaan kertaan, kuten on tehtävä esimerkiksi vesivaa'an kanssa työskenneltäessä. Jopa geometriset seinämosaiikit onnistuvat pienellä suunnittelulla.
Helppokäyttöinen Quigo.Helppokäyttöinen Quigo.

Aina oikealla korkeudella

Linjalaserin käyttöä helpottaa myös se, että Quigo voidaan kiinnittää käden käänteessä tarkalleen oikealle korkeudelle. Laitteen mukana tulevan pidikkeen avulla se voidaan kiinnittää salamannopeasti tuolien selkänojiin, tikkaisiin, pöytälevyihin, jalkalamppuihin tai hyllyihin sekä kääntää pidikkeen kääntövarren avulla mihin tahansa haluttuun asentoon. Pidike pitää Quigon tiukasti paikallaan jättämättä jälkiä herkkiinkään pintoihin. Jos olet innostunut koristelusta, voit asettaa minilaitteen myös pöydälle, tuolille tai tikkaille ja täsmätä sen oikealle korkeudelle asettamalla laitteen alle tarvittavan määrän kirjoja.

Bosch Quigo on Rakentaja.fi Jäsentukusta sekä alan liikkeistä helmikuusta 2011 alkaen. Pakkaukseen kuuluvat kiinnitin sekä kaksi paristoa virtalähteeksi. Quigo myydään tyylikkäässä metallisessa lahjakotelossa.

Tilaa Quigo Jäsentukusta!

Jopa viiden metrin pituiset, seinille piirtyvät laserviivat tekevät laatoittamisesta vaivatonta.Jopa viiden metrin pituiset, seinille piirtyvät laserviivat tekevät laatoittamisesta vaivatonta.
 
Päivitetty
21.2.2011