Kastelli Economy ja CityEconomy 100

Kastellin Economy-mallistoon kuuluva Economy 100 on toimivan pohjaratkaisun omaava edullinen ja laadukas vaihtoehto pienen perheen asumiseen. Sama pohjaratkaisu on saatavissa myös trendikkäänä City-versiona. Moderni ulkoverhous, näyttävä kattoratkaisu ja korkeat ikkunat luovat tutulle pohjaratkaisulle aivan uudenlaiseen ilmeen.

Kastelli CityEconomy 100Kastelli CityEconomy 100

Muuttovalmiina

Economy 100 on edullinen vaihtoehto valittavaksi vaikka muuttovalmiina. Paikkakunnasta ja maarakennustöistä riippuen muuttovalmiin talon hinta alkaa n. 1800 euron neliöhinnasta. Hinta ei sisällä tulisijaa. Tulisija tai pelkästään hormi ja palomuuri voidaan lisätä pakettiin. Kokonaisuus sisältää mm. laadukkaan Puustelli-keittiön. Ennen rakentamisen alkamista asiakkaan vastuulla on hankkia rakennuspaikan lisäksi tarvittavat liittymät, viranomaisluvat sekä palkata vastaava työnjohtaja rakentamisen ajaksi. Perustusten ulkopuoliset työt (mm. routasuojaus, maatyöt ja täytöt) sekä perustuksen sisäpuolen täytöt kuuluvat asiakkaalle. Rakennusaikana asiakkaan vastuulla on lähinnä vain rakennustarvikkeiden vastaanotto sekä rakennusaikainen siivous. Kastelli rakentaa perustukset ja talon muuttovalmiiksi viimeistä listaa myöten.

Valitessasi muuttovalmiin Kastellin saat ensiluokkaisen kodin ammattilaisten rakentamana ja sisustamana – sovittuna aikana ja sovittuun hintaan. Laadustaan kiitetty Kastelli-koti rakennetaan muuttovalmiiksi turvallisesti ja ammattitaidolla paikan päällä. Muuton jälkeen asiakkaalle jäävät vain rakentamisen jälkeiset pihatyöt ja talon lopullinen maalaus.

Suunnittelussa on Kastellin toimesta huomioitu kaikkien tuotteiden, laitteiden ja teknisten ratkaisujen tarkoituksenmukaisuudesta ja yhteensopivuudesta.

Economy 100, pohjaratkaisuvaihtoehto. Vaatehuoneen paikalle voidaan tehdä tekninen tila, jos valittu lämmitysjärjestelmä sellaista edellyttää. Päämakuuhuoneen oveksi voidaan valita lasipariovi, jos tilasta halutaan tehdä esim TV-huone.Economy 100, pohjaratkaisuvaihtoehto. Vaatehuoneen paikalle voidaan tehdä tekninen tila, jos valittu lämmitysjärjestelmä sellaista edellyttää. Päämakuuhuoneen oveksi voidaan valita lasipariovi, jos tilasta halutaan tehdä esim TV-huone.
Pintamateriaaleihin voit vaikuttaa itse. Muuttovalmiiden Kastellien sisustusvaihtoehtoja löydät uudesta Kastelli Collection-esitteestä.

Hae esite lähimmältä Kastelli-kauppiaalta tai
Tilaa Esitepalvelusta...


Katso kuvasarja valmiista, kalustetusta Economy 100 –kodista…

Viittä vaille valmiina

Jos haluat suunnitella ja toteuttaa kotisi sisustuksen itse, on valintasi ViittäVailleValmis. ViittäVailleValmiiksi rakennettu Kastelli-koti on ihanteellisin ratkaisu oman kodin viimeistelijälle. Tässä toimitusvaihtoehdossa talo tehdään valmiiksi sisäpuolen levytyksiä myöden. Tästä on helppo jatkaa sisustustöihin itse valitsemillaan materiaaleilla. Sisustustöiden jälkeen Kastelli tekee vielä toimitukseen sisältyvät sähkö- ja LVI-kalustukset, jonka jälkeen koti on muuttokunnossa!
 
Julkaistu
8.2.2011