• Etusivu
  • Rakentaminen

Kastelli Economy ja CityEconomy 100

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kastelli-Talot Oy
Julkaistu 07.02.2011
20112_24324.jpg

Kastelli CityEconomy 100

Kastellin Economy-mallistoon kuuluva Economy 100 on toimivan pohjaratkaisun omaava edullinen ja laadukas vaihtoehto pienen perheen asumiseen. Sama pohjaratkaisu on saatavissa myös trendikkäänä City-versiona. Moderni ulkoverhous, näyttävä kattoratkaisu ja korkeat ikkunat luovat tutulle pohjaratkaisulle aivan uudenlaiseen ilmeen.

Muuttovalmiina

Economy 100 on edullinen vaihtoehto valittavaksi vaikka muuttovalmiina. Paikkakunnasta ja maarakennustöistä riippuen muuttovalmiin talon hinta alkaa n. 1800 euron neliöhinnasta. Hinta ei sisällä tulisijaa. Tulisija tai pelkästään hormi ja palomuuri voidaan lisätä pakettiin. Kokonaisuus sisältää mm. laadukkaan Puustelli-keittiön. Ennen rakentamisen alkamista asiakkaan vastuulla on hankkia rakennuspaikan lisäksi tarvittavat liittymät, viranomaisluvat sekä palkata vastaava työnjohtaja rakentamisen ajaksi. Perustusten ulkopuoliset työt (mm. routasuojaus, maatyöt ja täytöt) sekä perustuksen sisäpuolen täytöt kuuluvat asiakkaalle. Rakennusaikana asiakkaan vastuulla on lähinnä vain rakennustarvikkeiden vastaanotto sekä rakennusaikainen siivous. Kastelli rakentaa perustukset ja talon muuttovalmiiksi viimeistä listaa myöten.

Valitessasi muuttovalmiin Kastellin saat ensiluokkaisen kodin ammattilaisten rakentamana ja sisustamana – sovittuna aikana ja sovittuun hintaan. Laadustaan kiitetty Kastelli-koti rakennetaan muuttovalmiiksi turvallisesti ja ammattitaidolla paikan päällä. Muuton jälkeen asiakkaalle jäävät vain rakentamisen jälkeiset pihatyöt ja talon lopullinen maalaus.

Suunnittelussa on Kastellin toimesta huomioitu kaikkien tuotteiden, laitteiden ja teknisten ratkaisujen tarkoituksenmukaisuudesta ja yhteensopivuudesta.

Economy 100, pohjaratkaisuvaihtoehto. Vaatehuoneen paikalle voidaan tehdä tekninen tila, jos valittu lämmitysjärjestelmä sellaista edellyttää. Päämakuuhuoneen oveksi voidaan valita lasipariovi, jos tilasta halutaan tehdä esim TV-huone.
Economy 100, pohjaratkaisuvaihtoehto. Vaatehuoneen paikalle voidaan tehdä tekninen tila, jos valittu lämmitysjärjestelmä sellaista edellyttää. Päämakuuhuoneen oveksi voidaan valita lasipariovi, jos tilasta halutaan tehdä esim TV-huone.

Pintamateriaaleihin voit vaikuttaa itse. Muuttovalmiiden Kastellien sisustusvaihtoehtoja löydät uudesta Kastelli Collection-esitteestä.

Hae esite lähimmältä Kastelli-kauppiaalta tai
Tilaa Esitepalvelusta...

Katso kuvasarja valmiista, kalustetusta Economy 100 –kodista…

20112_24302.jpg

Viittä vaille valmiina

Jos haluat suunnitella ja toteuttaa kotisi sisustuksen itse, on valintasi ViittäVailleValmis. ViittäVailleValmiiksi rakennettu Kastelli-koti on ihanteellisin ratkaisu oman kodin viimeistelijälle. Tässä toimitusvaihtoehdossa talo tehdään valmiiksi sisäpuolen levytyksiä myöden. Tästä on helppo jatkaa sisustustöihin itse valitsemillaan materiaaleilla. Sisustustöiden jälkeen Kastelli tekee vielä toimitukseen sisältyvät sähkö- ja LVI-kalustukset, jonka jälkeen koti on muuttokunnossa!

Kastelli-Talot Oy
Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20071_3134.jpg
Suositut Kastelli-talot
Suomen ostetuimman talomerkin Kastellin suosio perustuu vahvasti sen järkevään rakentamistapaan. Paikallarakentamiseen perustuva Kastelli-järjestelmä varmistaa parhaiten turvalliset ja oikeaoppiset rakenteet ja se on joustava yksilöllisille muutoksille. Kastelli-rakentaja voi myös joustavasti hyödyntää omaa työpanostaaan haluamassaan laajuudessa.
20072_3675.jpg
Markkinajohtaja Kastellilta muuttovalmiit kodit
Suomen ostetuin talomerkki Kastelli on julkistanut oman valmiskotimallistonsa. Rakentajien toivomuksesta syntyneeseen ValmisKastelli-mallistoon on valittu kymmenen erikokoista ja erityylistä valmiskotia. Arkkitehtien suunnittelemat talot ovat 1- ja 2-kerroksisia malleja, joiden suunnittelussa suomalaisten perheiden toiveet ovat olleet etusijalla. Taitavalla arkkitehtisuunnittelulla neliöt on hyödynnetty tehokkaasti, jolloin myös rakentamiskustannuksia on voitu alentaa. ValmisKastelli-talojen tyyli vaihtelee perinteisestä moderniin.
20073_4031.jpg
Vk 6-10 Tapetointiongelmia
Helmikuu on todella lyhyt kuukausi. Tuntuu, että se tuli ja meni saman tien. Kaikkien mahdollisten epidemioiden jälkeen saimme vihdoin aikaa tapetointiin. Jossain aivolohkon takanurkassa oli matkan varrella syntynyt pakkomielle, jonka mukaan makuuhuoneen päätyseinään oli saatava yksivärinen, eläväpintainen tummansininen tapetti. Oli muuten tosi epätoivoinen idea. Kukaan muu ei ilmeisesti ole saanut vastaavaa kuningasajatusta tai ainakaan tämä suuri trendi ei ollut ehtinyt valmistajien tietoon. Ei ollut helppo nakki etsiä sopivaa versiota, mutta tunnetusti härkäpäisinä emme voineet antaa periksikään. Ja lopussa kiitos seisoi, kuten sananlasku lupaa. Sandudd Oy:n maahantuoma Livingwalls –tapetti pelasti meidät julmetulta bensalaskulta ja menetetyiltä hermoilta.
20233_80977.jpg
Jääkaappi pitää outoa ääntä - onko aihetta huoleen?
Jääkaapista saattaa kuulua joskus erikoisia ääniä – pulputusta, sihinää, jopa kovia paukahduksia. Äänet voivat kuulostaa huolestuttavilta ja saada epäilemään laitteen toimivuutta, mutta yleensä kyse on kuitenkin jääkaapin normaalista äänimaailmasta. Jotkut laitevalmistajat jopa tarjoavat jääkaapin mukana oppaan, jossa kuvaillaan laitteen erilaiset äänet ja selitetään niiden syyt.
20166_46696.jpg
Tiilijulkisivu, joka kestää aikaa
Tiilenvalmistuksen perinteitä kunnioittavat, käsinlyödyt Terca-julkisivutiilet ovat pintamuodoltaan vaihtelevia ja ilmeeltään viehättävän antiikkisia. Ne soveltuvat hyvin myös sisätiloihin luomaan ainutlaatuista, rustiikkista tunnelmaa.Tiili on julkisivumateriaalina palkitseva. Se on kestävä ja eri julkisivuvaihtoehdoista vähiten huoltoa tarvitseva. Se myös patinoituu kauniisti ja kestää siten hyvin aikaa ulkonäkönsä puolesta.Katso kaikki Wienerbergerin julkisivutiiletTilaa itsellesi esite pientalon tiiliratkaisuista.
201810_55071.jpg
Katkaise kylmäsillat tuulensuojaeristeellä
Kylmäsillat ovat talon vaipan kohtia, joista lämpöä vuotaa ulos selvästi enemmän kuin ympäröivästä rakenteesta. Yleensä kylmäsiltoja tulee erityisesti nurkkiin sekä seinän ja lattian liitoskohtiin. Kylmäsilta lisää home- ja lahovaaraa, sillä kylmäsillan kohdalla sisäilman kosteus voi tiivistyä rakenteen pinnalle.Matalaenergiarakenteissa kylmäsiltojen vaikutus ja ilmatiiveys korostuvat, sillä lisääntyneestä eristemateriaalista ei ole vastaavaa hyötyä runkotolppien välissä.Yhtenäinen ja ilmatiivis eristekerros rakennuksen vaipassa tuovat riittävän parannuksen matalaenergiatason saavuttamiseksi ja parantavat myös puurunkoisissa rakenteissa kosteusteknistä toimintaa jättäen itse rungon huomattavasti lämpimämpään tilaan.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton