Kontio-hirsitalot

Kontion hirsitalomallistosta on helppo löytää suomalaiseen makuun oleva hirsitalo. Kontion Koti ja Mestarimallisto hirsitalomallistot tarjoavat erittäin laajan valikoiman taloja, jotka täyttävät nykyaikaisen asumisen vaatimukset. Näiden lisäksi uudistunut Kakkoskodit-mallisto sisältää ympärivuotiseen vapaa-ajan asumiseen ja samalla pienen perheen omakotitaloksi sopivia ratkaisuja.

KaunistoKaunisto
HirssaariHirssaari
SarastusSarastus

Energiatehokas ja ekologinen Kontio!

Kontio on jo pitkään panostanut tuotekehityksessään myös energiatehokkuuteen. Meiltä saat parhaat materiaalit, tarkat ohjeet ja tiiveysmittauspalvelun, jolla varmistat rakennuksesi energiatehokkuuden. Mittaus suoritetaan siinä vaiheessa kun rakenteiden korjaaminen on vielä helppoa ja edullista. Tiiviys varmistetaan SFS-EN 13829 standardin mukaisella mittausmenetelmällä ja mittaajana toimii sertifioitu henkilö. Kaikki vuotokohdat paikannetaan, ohjeistetaan mahdolliset korjaustoimenpiteet ja uudella mittauksella varmistetaan korjaustöiden onnistuminen.


Tilaa Kontion esitteet Esitepalvelusta

Tiivis Kontio on energiatehokas

Keskeisessä roolissa rakennuksen energiatehokkuudessa on rakenteiden tiiviys. Tärkeää on myös huomioida, että vaikka hirsirakennus tehdään ilmatiiviiksi, niin edelleen hirsiseinä tasapainottaa tehokkaasti rakennuksen sisäilman kosteus- ja lämpötilavaihteluita. Saat siis nauttia hirsirakennuksen ainutkertaisen hyvästä ja miellyttävästä sisäilmasta. Rakennuksen tiiviyttä mitataan tiiviysmittauksilla. Mittauksissa määritetään rakennuksen ilmanvuotoluku n50.

Kontion hirsivalikoima on uudistunut

Kontion oma tuotekehitysyksikkö on työnsä tuloksena kehittänyt uudet 243 ja 275 mm paksut lamellihirret. Kaikki höylä- ja lamellihirret nyt tuplatiivisteellä.
 
Julkaistu
26.9.2012