Rakenna & Remontoi -messut olivat menestys

Vuoden 2011 ensimmäiset rakennusalan messut olivat tunnelmaltaan erittäin myönteiset. Liikkeellä oli erittäin runsaasti rakentamista aloittavia tai sitä vakavasti harkitsevia, pääosin nuoria perheitä, jotka vierailivat messuilla päivittämässä tietouttaan ja hakemassa uusia ideoita. Näytteilleasettajat olivat järjestäen sitä mieltä, että lähes kaikilla osastoilla käyneillä oli valtava tahtotila käynnistää usein jo pitkäänkin suunnitteilla ollut rakentamis- tai remontointihanke. Kävijöiden profiili oli selkeästi nuoria lapsiperheitä, joilla työ ja elämä muutenkin on tasapainossa ja usko tulevaisuuteen siten luja.

Kaikkien aikojen kävijäennätys

Messujen kävijämäärä oli 14 831, mikä on kaikkien aikojen kävijäennätys Rakenna & Remontoi -messuilla. Voidaan kuitenkin olettaa, että ilman lumen määrästä johtuvaa parkkipaikkojen vähyyttä kävijöitä olisi ollut varmasti vieläkin enemmän.

Taloyhtiö-seminaarissa täysi tupa

Messujen avajaispäivä perjantai oli tarkoitettu ammattilaisille, eritoten taloyhtiön hallinnoinnista vastaaville isännöitsijöille ja hallitusten puheenjohtajille. Kaikkiaan yhdeksän eri aiheista tietoiskua täyttivät seminaaritilan järjestäen täyteen. Taloyhtiön edustajia kävi paikalla yhteensä 366 henkilöä. Aivan yhtä suuri mielenkiinto oli viikonlopun kuluttajille suunnatuissa seminaareissa ja työnäytöksissä. Moni messuvieras kuunteli jopa useamman luennon peräjälkeen. Varsinkin sisäilmaan liittyvät asiat tuntuivat kiinnostavan.

Paras messuosasto - Rautaruukki

Asiantuntijaraati valitsi Rautaruukin osaston messujen parhaaksi. Raatia viehätti erityisesti osaston innovatiivisuus, valoisuus ja yksinkertainen tyylikkyys.-Rautaruukille myönnettiin menestyksestä erityinen kunniakirja, jonka luovuttivat messupäällikkö Jussi Ruotsalainen ja myyntijohtaja Aulis Ruotsalainen Suorakanava Oy:stä, joka vastasi messujärjestelyistä.

Messupäällikkö Jussi Ruotsalainen kiittää kaikkia messuvieraita, näytteilleasettajia ja lukuisia messutekniikan ja –palveluiden toteuttamisessa mukana olleita yhteistyökumppaneita. Yhteistyö sujui mainiosti, korostaa Ruotsalainen, joka tähyää jo vuoden päästä pidettäville messuille. Lähtökohta onkin aika hyvä, sillä useat näytteilleasettajat ovat jo varanneet alustavasti paikan vuoden 2012 messuille.
 
Päivitetty
1.2.2011