Uponor-saunakaivo ja Uponor-mökkikaivo

Uponorin mökkituotteet, Uponor-saunakaivo ja Uponor-mökkikaivo, ovat yksinkertainen ja edullinen tapa puhdistaa kesämökin pienet vesimäärät. Tuotteet soveltuvat hyvin myös omatoimiseen asentamiseen.
Mökkituotteiden avulla varustetasoltaan alhaisten mökkien jätevesihuolto saadaan vaivattomasti ja edullisesti uuden jätevesiasetuksen vaatimuksia vastaavaksi. 475 000 kesämökistä vain noin joka kymmenennessä on paineellinen vesi, jolloin niiden veden käyttö on hyvin vähäistä. Tällaisilta mökeiltä ei edellytetä jätevesisuunnitelman teettämistä.

Uponor-saunakaivo on tarkoitettu harmaiden eli pesuvesien imeyttämiseen maaperään. Kaivossa ovat imeytysreiät valmiina. Kaivoon voi hetkellisesti johtaa hetkellisesti lähes 300 litraa harmaita vesiä. Uponor-mökkikaivoa käytetään saunakaivon edessä, mikäli samaan järjestelmään johdetaan rasvaisia keittiövesiä.

Mökkituotteet tarvitsevat vain matalan kaivannon. Saunakaivon asennussyvyys kaivannon pohjasta tuloviemäriin on 53 cm ja mökkikaivon 48 cm. Tämän ansiosta ne voi asentaa myös hankalaan maastoon.

Asennusvalmis pakkaus sisältä kaiken tarvittavan. Matala nousuputki on tarvittaessa jatkettavissa 315 mm putkella. Tuuletusputken paikka on säiliössä valmiina. Uponorin mökkituotteita myyvät hyvin varustetut rautakaupat ja LVI-liikkeet ympäri maan.

Tuotteen voi ostaa myös Rakentaja.fi-verkkokaupasta...

 
Päivitetty
9.9.2021